Gå videre til innhold
Anders Hanssen utnevnt til Canon Norge Profesjonell Fotograf

Pressemelding -

Anders Hanssen utnevnt til Canon Norge Profesjonell Fotograf

Oslo  - 15.desember 2014  Anders Hanssen er en allsidig fotograf, men er mest kjent for sine fantastiske naturbilder og sin forkjærlighet for nordlys, midnattssol og villmarksliv. Han er bosatt og har sin base på Senja, der han også arrangerer fotokurs og workshops. Hanssen er i tillegg svært glad i å reise, og formidler gjerne bilder av andre kulturer.

Som 14 åring fikk han sitt første Canon speilreflekskamera, men det var først i fjor sommer at det løsnet. Da tvang hans forlovede ham til å begynne og vise frem bildene til andre.
- Siden da har det bare blitt flere og flere bilder, og nå er jeg konstant på jakt etter nye motiver, forteller Hanssen.
Nå har han også levert bilder til flere bøker, magasiner, National Geographic, kalendere, reiselivsbrosjyrer med mere, både i inn- og utland, og på google+ har han de siste månedene hatt i overkant av 1 million treff per måned.

Han mener selv at hans styrke er allsidighet, blikk for motiver - sammen med forståelse for lys og foto "the old fashion style". Med «Old fashion» mener han at han kun tar enkelteksponeringer, ingen bracketing, og at han for eksempel bruker liten blenderåpning og manuell fokus for maks dybdeskarphet.
- Jeg digger å jobbe med lys, og utnytte det på best mulig måte», sier Hanssen, og legger til:
- Det er en stor ære å bli lagt merke til av favorittmerket mitt og å bli valgt til den første Canon Norge Profesjonell Fotograf. Jeg gleder meg både til å bli en del av et profesjonelt miljø og få tilgang på låneutstyr - for begge deler er viktig når man skal bli bedre! Jeg er stolt over å kunne representere Canon og takker dem for denne muligheten – i tillegg til at jeg gjerne vil få takke min kjære forlovede som lar meg få lov til å leve ut den store fotodrømmen!

Trond Gjertsen, Corporate Event & Project Professional, i Canon Norge, sier dette om Anders Hanssen:
- Anders er en fotograf som mestrer alt fra fantastiske naturbilder til flotte portretter. Han fanger og formidler stemninger på en måte som både inspirerer og imponerer. Arbeidet hans vekker fortjent oppmerksomhet, nasjonalt så vel som internasjonalt. Canon Norge er glad for å signere Anders som Canon Norge Profesjonell Fotograf og ser frem til samarbeidet fremover.


www.andershanssen.com
www.facebook.com/northnorway

Emner


Canon Norge
Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom