Gå videre til innhold
Bli en bedre fotograf med Canons eksklusive EOS veilednings-DVD

Pressemelding -

Bli en bedre fotograf med Canons eksklusive EOS veilednings-DVD

Oslo, 5. januar 2012 – Hvis du er en ivrig fotograf med ønske om å få mest mulig ut av bildene, har Canon en perfekt løsning for deg – den rykende ferske DVDen ”EOS Adventure – Getting Started with your DSLR”.  Den nye DVDen er fullpakket med engasjerende veiledningsvideoer fra Canons fotoeksperter. Her får enhver ambisiøs fotograf gode råd og tips til hvordan man tar suverene bilder med digitalt speilreflekskamera – perfekt for alle som ivrer etter å lære mer!

Canons ulike ekspertteam har utarbeidet morsomme, lett forståelige veiledninger med fokus på ulike teknikker for digitale speilreflekskameraer. DVDen dekker alt fra grunnleggende bruk og kamerafunksjoner, til bildekomposisjon, eksponering og til og med bilderedigering – alt i alt et personlig fotokurs som gir deg all den hjelp du trenger for å ta suverene bilder.

En rekke praktiske utfordringer hjelper deg å utvikle fotoferdighetene dine, med kreative tips som vil hjelpe deg med å gi bildene nye perspektiver. Så enten du har planer om å ta familiebilder, eller du vil forevige fascinerende safarimotiver på feriereise, vil du snart være klar til å ta imponerende bilder som skaper glede og begeistring i årevis.

Canons nye EOS veilednings-DVD er ideell for alle fotografer som ønsker å lære mer om kamerafunksjoner og fototeknikker. DVD-en kan kjøpes for kr 199,- hos forhandlere som selger Canon-produkter.

Emner

Kategorier


Canon er et verdensomspennende konsern som i 2010 omsatte for ca. 250 milliarder norske kroner. Canon Norge as hadde i 2010 en omsetning på ca. 1,5 milliarder norske kroner. Selskapet hadde samme året 325 medarbeidere fordelt på 12 Canon Business Centere i ulike deler av landet, og på hovedkontoret i Oslo.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom