Gå videre til innhold
EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM
EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Pressemelding -

Canon lanserer EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM som gir krystallklare nærbilder

Oslo, 6. april 2017 – Canon lanserer i dag et nytt innovativt objektiv: EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM, utviklet for førsteklasses makro- og nærbilder. EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM er utstyrt med Canons unike, innebygde Macro Lite LED-teknologi og er det første objektivet av denne typen i EF-S-serien.

Det nye objektivet en del av Canons omfattende EF-objektivserie, og er kompatibelt med alle digitale speilreflekskameraer med APS-C-sensor*. EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM gir deg mulighet til å fotografere små detaljer og komme tett på motivet. Det belyser små objekter og detaljer i nærbilder, samtidig som det gir minimalt med skygge takket være konisk kantdesign. Bildestabilisator med hybrid bildestabilisering gir et objektiv som er konstruert for å motvirke uønsket bevegelse og uskarphet, og gi bedre makrobilder.


Nøkkelfunksjoner på Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM:

  • Makroobjektiv med innebygd Macro Lite-teknologi
  • 1,0x forstørrelse
  • Nærgrense på 30 mm
  • Stille og jevn fokusering
  • Optisk bildestabilisator med hybrid bildestabilisering
  • Sirkulær blenderåpning med 7 lameller gir jevn bokeh
  • Super Spectra-belegg
  • Unik objektivdesign utviklet for makrofotografering

Dette kraftige makroobjektivet med 1:1-forstørrelse, fanger motiver som er kun 30 mm fra fronten på objektivet, på en utmerket måte. Nærgrensen og forstørrelsesgraden er perfekt til å få frem små og intrikate detaljer i motiver som smykker, mat eller håndverk.

Med EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM får du tilgang til en ny verden av detaljer, perfekt for dem som ønsker å ta særegne og unike bilder til Instagram-kontoen sin, eller fotografer som skal lage en bildeportefølje til en liten bedrift.

Objektivet er utstyrt med optisk bildestabilisator med hybrid bildestabilisering som gir deg frihet til å bruke håndholdt kamera og forevige motiver fra nye vinkler, og komme tettere på og avdekke detaljer som ikke kan ses med det blotte øye. Den avanserte hybride bildestabiliseringen kompenserer for både rotasjon og lineær bevegelse, noe som er særlig nyttig ved makrofotografering der små kamerarystelser ofte kan gi uønsket uskarphet i bildet.

Innebygd makrolys gir enkle og fleksible belysningsmuligheter, og du kan veksle mellom lysene som er plassert på hver sin side av objektivet, eller bruke begge to samtidig. Med et enkelt knappetrykk justerer du lysstyrken for å fremheve intrikate detaljer i motivet, og du kan jobbe kreativt med skygger som gir dybde og tekstur samtidig som du fremhever fargen og detaljene. Det innebygde makrolyset gjør det enkelt å få flotte, belyste makrobilder som kan publiseres direkte på Instagram uten behov for ytterligere redigering.

Solblenderen har en utforming som gjør at objektivet kaster minimalt med skygger på motivet, og minimerer refleksjoner fra motivet i objektivet. Det gir deg fleksibilitet til å fotografere med naturlig lys og ekstern lyssetting.

Med EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STMs lette design og teknologi, kan du ta fotograferingen ett steg videre. Sirkulær blender med 7 lameller og f/2.8 gir flott bokeh der hovedmotivet trer frem mot en jevn, ufokusert bakgrunn. Dette er et perfekt virkemiddel for å lede blikket mot detaljer, og det gir flotte portrettbilder. Objektivet har også Super Spectra-belegg som reduserer skinn og skygger slik at farge og kontrast opprettholdes.

Filmskapere vil sette pris på STM-motoren som gir stille fokusering for filmopptak uten forstyrrende lyder, mens de jevne fokusskiftene gir filmatiske effekter.

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM er et allsidig, kompakt og lett objektiv designet for makrofotografering som gjør inntrykk. Objektivet har en rekke bruksområder som portretter, gatefoto og hverdagens små og store øyeblikk, og lar deg formidle din historie.

*utenom EOS 10D, D30, D60

Pris

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM har veiledende utsalgspris inkludert mva på kr. 4199,- og vil være tilgjengelig i mai.


For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:

Trond Sliper
Produktspesialist i Canon Norge
Trond.Sliper@canon.no

Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press_centre

Emner


Canon Norge
Canon Norge har rundt 350 medarbeidere og er representert ved 12 salgskontorer, derav 8 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Canon Norge en del av Canon Europa, som du kan lese mer om nedenfor.

Om Canon Europa
Canon Europa er en del av Canon Inc, som er en av verdens ledende leverandører av imaging- og informasjonsteknologiske løsninger for bedrifter og private.  Canon Europa er representert i 116 land med over 19 000 ansatte fordelt over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Canon ble grunnlagt i 1937. Med sin lidenskap for bildet har Canon videreført sin teknologi til mange markeder og har etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både forbruker- og bedriftsmarkedet. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer, videre til produkter innen kringkasting og medisin, til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon investerer tungt i forskning og utvikling (FoU) slik at selskapet kan være en stabil leverandør av innovative produkter og tjenester som dekker kundenes kreative behov. Enten det er amatørfotografer eller profesjonelle trykkere, søker Canon å vekke hver enkelt kundes lidenskap for bildet.

I Canon mener vi at samfunns- og miljøansvar er en integrert del av god forretningspraksis. Dette gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi Kyosei – Å leve og arbeide sammen for et felles gode.

Mer informasjon om Canon Europa er tilgjengelig her: www.canon-europe.com

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom