Gå videre til innhold
Canon  imageFORMULA DR-C230
Canon imageFORMULA DR-C230

Pressemelding -

Canon styrker utvalget av dokumentskannere med nye imageFORMULA DR-C230

Canon lanserer i dag en ny dokumentskanner – DR-C230 – som inngår i den populære imageFORMULA-serien. imageFORMULA DR-C230 gir førsteklasses verdi og ytelse i både små og mellomstore organisasjoner og er utstyrt med de nyeste teknologiene og funksjonene som kreves for enkel skanning og avanserte arbeidsflyter. Modellen er det nyeste tilskuddet i Canons prisbelønte imageFORMULA-serie med effektive skrivebordsskannere for arbeidsgrupper.

imageFORMULA DR-C230 bygger videre på populære imageFORMULA DR-C240 og er en kompakt, robust og pålitelig enhet med skannehastighet på 30 sider / 60 bilder per minutt, og den leveres med programvare.

Takket være solid matemekanisme håndterer den nye skanneren en rekke ulike medier, inkludert 6 mm tykke pass gjennom arkmateren med plass til 60 ark.

Kompakte imageFORMULA DR-C230 har også en rekke avanserte bildebehandlingsfunksjoner, blant annet tekstforbedring, automatisk skjevhetskorrigering og gjenkjenning av tekstretning, noe som er tidsbesparende og gir bilder med høy kvalitet.

Modellen er utstyrt med Canons CaptureOnTouch Pro-programvare som gir enkel skanning av både ad-hoc og rutinemessige transaksjoner. CaptureOnTouch Pro inneholder optisk tegngjenkjenning (OCR) og verktøy for bunkesortering og støtter skanning til ulike plasseringer som delte mapper, e-post, FTP, skriver og nettskybaserte programmer. DR-C230-skannere har i tillegg standard ISIS/TWAIN-drivere for Windows-operativsystemet og Mac TWAIN-driver for Mac OS.

imageFORMULA DR-C230 er tilgjengelig hos alle Canons salgskontor og hos utvalgte distributører fra 3. juli 2017.

imageFORMULA DR-C230

  • Skannehastighet på opptil 30 sider/min og 60 bilder/min (én passering)
  • Støtte for en rekke ulike medier, inkludert pass og tykke ID-kort
  • Solid og pålitelig design
  • 60-arks automatisk dokumentmater
  • Ultrakompakt
  • Avansert programvarepakke med blant annet CaptureOnTouch Pro
  • Effektiv bunkeskanning med OCR-funksjon
  • Programtillegg for nettskytjenester som Google Docs, Evernote og SharePoint


Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press_centre


For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:
Iacob Bjørnebye
Produktansvarlig 
iacob.bjornebye@canon.no 

Emner


Canon Norge
Canon Norge har rundt 350 medarbeidere og er representert ved 12 salgskontorer, derav 8 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Canon Norge en del av Canon Europa, som du kan lese mer om nedenfor.

Om Canon Europa
Canon Europa er en del av Canon Inc, som er en av verdens ledende leverandører av imaging- og informasjonsteknologiske løsninger for bedrifter og private.  Canon Europa er representert i 116 land med over 19 000 ansatte fordelt over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Canon ble grunnlagt i 1937. Med sin lidenskap for bildet har Canon videreført sin teknologi til mange markeder og har etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både forbruker- og bedriftsmarkedet. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer, videre til produkter innen kringkasting og medisin, til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon investerer tungt i forskning og utvikling (FoU) slik at selskapet kan være en stabil leverandør av innovative produkter og tjenester som dekker kundenes kreative behov. Enten det er amatørfotografer eller profesjonelle trykkere, søker Canon å vekke hver enkelt kundes lidenskap for bildet.

I Canon mener vi at samfunns- og miljøansvar er en integrert del av god forretningspraksis. Dette gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi Kyosei – Å leve og arbeide sammen for et felles gode.

Mer informasjon om Canon Europa er tilgjengelig her: www.canon-europe.com

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom