Pressemelding -

Januar er den store ryddemåneden!

Etter en jul med mye pynt og kos, ønsker mange nå å få orden i hjemmene sine. Dette synes godt på salgstallene for produkter i kategorien oppbevaring.

-januar er en av de beste salgsmånedene for produkter i kategorien organisering og oppbevaring. Det merkes virkelig at folk har behov for å skape orden i hjemmet etter julen, sier Eva Berg, innkjøps- og produktutviklingsdirektør i Clas Ohlson.

Behovet for å organisere hjemme virker aldri å bli mettet. De seneste årene har salget av denne typen produkter økt i popularitet.

-Selv om vi tar hensyn til pandemieffekter som følge av at folk tilbringer mer tid hjemme, er den en tydelig trend at flere ønsker å organisere sine hjem med hjelp av smarte produkter. Spesielt produkter for å organisere kjøleskap og frysere har økt i popularitet. Disse produktene kan forhåpentligvis hjelpe å minske matsvinn, sier Eva Berg

Bildebank for produkter oppbevaringsprodukter finner du her!

Emner

  • Detaljhandel

Clas Ohlson ble grunnlagt i 1918 som et postordrefirma i Insjön i Dalarna. I dag er vi et detaljhandelsselskap med kunder i fem markeder, cirka 4 500 ansatte og en omsetning på rundt 8,8 milliarder svenske kroner. Vi er børsnoterte på Nasdaq Stockholm. Mye har skjedd siden 1918, men en ting har vært det samme gjennom alle år: at vi hver dag vil hjelpe og inspirere mennesker til å forbedre hverdagen sin ved å tilby smarte, enkle og praktiske løsninger til attraktive priser. Les mer om oss og hvordan vi brenner for å forenkle livet i alle hjem på about.clasohlson.com.

Kontakter

Anders Wahl

Pressekontakt Pressekontakt +46 72 143 00 89