Pressemelding -

Pusse opp? Lær mer, gjør kupp og bli inspirert på boligmessen i Telenor Arena

Boligmessen i Telenor Arena åpner fredag 19. september kl. 12. Hele helgen vil ulike fageksperter gi råd og tips til deg som skal pusse opp og bygge om. Arrangøren venter storinnrykk når de inviterer til denne møteplassen for inspirasjon og idéer til hjemlige prosjekter og tanker om hytta skal fornyes, forbedres eller forandres før vinteren. Oppfordringen er klar: Vær tidlig ute om du vil sikre deg utstillingsmodeller til fantasipriser!

- Alle som skal friske opp boligen eller hytta bør ta seg en tur til Telenor Arena i helgen, oppfordrer prosjektleder Jon Egil Kraggerud. Over 160 utstillere frister med muligheter for å gjøre priskupp på f. eks. kjøkken, bad, hvitevarer, senger, kodelåser, spabad, solskjerming, møbler, garderobe, krystallamper, sengetøy, TV og peis. Renoveringsfirmaer og møbelsnekkere tilbyr praktisk oppussingshjelp og unik design og utforming av løsninger. – Er du opptatt av Smarthus og ønsker tips til hjemautomasjon og energisparing, eller vil ha hjelp til å finne den perfekte innebygde høyttaleren til boligen din, så vet du hvor du skal dra i helgen, sier Kraggerud, og lover at også hyttefolket vil finne mange ideer til fornyelse og oppgradering.

Alt til boligen
- Kom enten du er opptatt av kosmetisk eller nødvendig oppgradering, inviterer messens andre prosjektleder, Nina von Gegerfelt Nielsen. På messen kan man lære mer om prisbelønnet bergvarmepumpe og spennende konsept for fornybar energi, og snakke med eksperter om alt fra tak til gulv, fuktfjerning og drenering uten graving.- Flere utstillere tilbyr egen design innenfor ulike håndverkstradisjoner, som billedkunstnere og glassdesigner, og det blir også mulig å få hjelp til boligstyling hjemme. Ønsker du robuste betongmøbler til inne og utebruk, finnes det også, sier prosjektlederen. Full utstillerliste og messeavis med artikler og tilbud finnes på boligmesse.no

Konkurranser og aktiviteter
Oppussingsspesialisten De Lilla lodder ut et bad til kr 250.000 til alle som bestiller gratis befaring, med trekning søndag kl. 14. Geberit presenterer den aller siste modellen av det populære spyletoalettet sitt, og promoterer sin konkurranse med premie verdt kr 100.000,-.

Møt Otto
Otto Robsahm, den populære Sinnasnekker’n fra TVNorge, kommer lørdag og søndag for å holde foredrag og ta en oppussingsprat med de som ønsker det. Lørdag leder han konkurranse hvor nevenyttige jenter og damer kniver som om å bli messens «Handy Girl”. Vinneren går videre til finaletrekning om verktøypakke verdt 30.000,- kroner. Ta med barna, vi har både barnepark og café, inviterer Kraggerud.

Premier for 2,5 millioner kroner
Husleverandøren Hedalm Anebyhus stiller med to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner på tidenes største messekonkurrranse. Registrering pågår på messen frem til søndag kl. 15, og av de registrerte trekker Otto ut 3 delfinalister søndag kl. 16, og da blir det også en spennende ekstratrekning for de som er tilstede. Finalen avholdes i Oslo i november.

Åpningstider: Fredag kl. 12 – 19 / lørdag kl. 10 – 18 / søndag kl. 10 – 17

Prosjektledere:

Jon Egil Kraggerud: Tlf. 906 23 305 / e-post: jon@boligmesse.no
Nina von Gegerfelt Nielsen: Tlf.473 83 052 / e-post: nina@boligmesse.no


Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • bolig
  • bygg
  • event
  • interiør
  • messe
  • oppussingsplaner
  • otto robsahm
  • publikum
  • rådgivning
  • tidenes største messekonkurranse
  • hytte

Regions

  • Østfold

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen “Gjør Din Bolig Bedre”-messe. ”Gjør Din Bolig Bedre” er landsdekkende med 20 årlige boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.

Gjennom våre egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer. Dette har medført økt interesse også fra arrangører av andre messer og andre arrangement, og i 2013 var vi teknisk arrangør for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia.  

Compass Fairs er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av utstyr.


Kontakter

Majken Svorstøl

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig/redaktør Redaktør messeavis/magasin 408 05 306

Trond Sandgren

Pressekontakt Mediasjef 907 22 750