Gå videre til innhold
X-Chain 4x150W LED Heavy Duty - lyser opp store områder.
X-Chain 4x150W LED Heavy Duty - lyser opp store områder.

Nyhet -

Solid lysmast for høstmørket

Den sju meter høye lysmasten X-Chain 4x150W LED Heavy Duty kan lyse opp områder på opptil 2.400 m2, og er en kjærkommen venn når høstmørket setter inn og vinteren står for dør.

 - Med et forbruk på 600W, kan man kjøre fem lysmaster på én 16A kurs. De har håndtak for trilling, to gaffellommer for flytting med truck samt festepunkt for kraning.


Produktleder og fagansvarlig for elektro i Cramo, Øivind Flaathen, peker på flere egenskaper ved lysmasten som gjør den til et godt produkt for sesongen.

– Lysmasten har justerbare lyskastere i form av manuell heving og senking, med patentert fallsikring på masteseksjonen som fungerer i alle posisjoner, sier Flaathen og legger til at fallsikringen skal hindre at masten faller ned dersom wiren skulle ryke.

340 grader rotasjon
Videre kan masteseksjonen roteres 340 grader samt at lysmasten har en sertifisert vindstabilitet opptil 110 km/t.

– Dette er viktige punkter som er med på å gjøre lysmasten svært nyttig. I tillegg leveres den med LED-teknologi og har en rekkevidde som gjør at den kan brukes både på bygg- og anleggsplasser, til veiarbeid, beredskap og flere andre områder, sier produktlederen for elektro.

Flaathen legger til at lysmasten har vater for å sikre optimal stabilitet samt fire støtteben som kan justeres i høyden og sidelengs. Lysmasten veier 300 kg og har en transporthøyde på 2,1 meter.

Emner

Kategorier

Cramo AS

Cramo AS er et av Norges ledende utleieselskap. Med et nettverk av strategisk plasserte avdelinger er vi alltid nær deg og har en løsning som gir deg en kostnadseffektiv arbeidsdag!

Cramo AS
Smalvollveien 42, Pb 34 Alnabru
0614 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom