Gå videre til innhold
Armend Krasniqi, Branch Manager ved Dachser Norway AS
Armend Krasniqi, Branch Manager ved Dachser Norway AS

Pressemelding -

Ny Branch Manager i Dachser Norway AS

1. januar 2019 overtar Armend Krasniqi (33) som Branch Manager European Logistics for Dachser Norway AS.

1. januar 2019 overtar Armend Krasniqi som Branch Manager ved Dachser Norways kontor i Oslo. Han har 13 års erfaring fra logistikkbransjen og har hatt ulike lederstillinger.

«Jeg er veldig fornøyd med at Armend Krasniqi har takket ja til stillingen som Branch Manager for Dachser Norge», sier René Sidor, Managing Director i Dachser Nordic A/S. «Til tross for sin unge alder har Armend ervervet seg solid og omfattende erfaring fra logistikkbransjen, og han er også en erfaren leder som kan løfte oppgaven og styrke markedsposisjonen vår i Norge.»

Armend Krasniqis karriere innen logistikk startet i 2003, da han ble trainee hos Tollpost Globe AS. Han har hatt fokus på transport og logistikk, og har studert ledelse ved Handelshøyskolen BI.

En av hans tidligere stillinger var som Department Manager for Tollpost Globe AS’ avdelinger på Kolbotn og i Oslo, hvor han arbeidet fra 2005 da han fullførte læretiden, og fram til 2014, da han gikk over til B.H. Ramberg AS. Her ble Armend Kasniqi Director i 2016. Forrige stilling var imidlertid hos DB Schenker, der han var leder for Oslo-avdelingen.

Emner


Om Dachser:

Dachser, et familieeid selskap med hovedkontor i Kempten i Tyskland, er en av de ledende logistikkleverandørene i Europa.

Dachser leverer omfattende transportlogistikk, lagertjenester og kundespesifikke tjenester på tre forretningsområder: Dachser European Logistics, Dachser Food Logistics og Dachser Air & Sea Logistics. Selskapets tilbud består av omfattende og flerfaglige tjenester, f.eks. kontraktlogistikk, konsulent- og rådgivningstjenester, samt bransjespesifikke løsninger. Et sømløst transportnett – både i og utenfor Europa – og informasjonteknologi som er helintegrert i alle selskapets systemer, sørger for intelligente logistikkløsninger over hele verden.

Takket være rundt 29 100 medarbeidere ved 396 steder over hele verden omsatte Dachser for 6,12 milliarder euro i 2017. Samme år håndterte logistikkleverandøren i alt 81,7 millioner forsendelser som til sammen veide 39,8 millioner tonn. Landsorganisasjoner representerer Dachser i 44 land.

Det er mer informasjon om Dachser på www.dachser.no

Kontakter

Alexandra Hartung

Alexandra Hartung

Pressekontakt Communications Manager Nordic +45 36 34 99 14

Relatert innhold

Intelligent Logistics

Til din disposisjon. I hvert hjørne av Europa.

Fremragende logistikktjenester i et av verdens sterkeste transportnettverk.

Så standardisert som muligt. Så individuelt som nødvendig. Kundespesifikt, svært effektivt og integrert på en enestående måte. Det er intelligent europeisk logistikk fra Dachser.

Dachser Norway AS
Nesoddveien 22
1407 Vinterbro
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom