Gå videre til innhold
Dekkpartner i kraftig vekst

Pressemelding -

Dekkpartner i kraftig vekst

Dekkpartner fortsetter å styrke sin markedsposisjon i Norge og har nå passert 100 medlemmer fra Kristiansand i sør til Tana i nord. Kjedeleder i Dekkpartner Anders Tveit, sier det er fortsatt stor interesse for å være med i kjeden og at både Dekkpartner konseptet og at kjeden er helt uavhengig av produsenter og leverandører tydelig appellerer til verkstedene.

I løpet av 2022 har Dekkpartner kjeden vokst med 12 nye medlemmer og helt nylig ble det tegnet avtale med Hurum Dekk og Bilglass AS, som er med i kjeden fra januar 2023. Hurum Dekk og Bilglass AS har drevet i over 20 år og er en solid aktør i markedet på Hurumlandet, hvor de er godt kjent for å være gode i faget.

‘’ Vi er svært stolte og glade for at stadig flere dekkverksteder velger å gå inn i Dekkpartner kjeden. 100 verksteder er en milepæl for oss, og vi vil fortsette å fokusere på lokalt eierskap, lønnsomhet og våre verdier for å drive godt innenfor bransjen, noe vi allerede ser hos våre partnere i dag. ’’ sier kjedeleder Anders Tveit.

Faktainformasjon Dekkpartner

DekkPartner er en av Nordens største aktører i dekkbransjen, og er store i markedet selv i Europeisk målestokk. Dekkpartner Norge er en uavhengig kjede som er 100% medlems-eid av sine partnere, og helt uavhengig av produsenter og leverandører. Siden 2018 har kjeden vokst fra 29 dekkverksteder til å passere 100 i 2022. Dekkpartner som kjede har tro på å lykkes gjennom å skape bedre løsninger for medlemmene gjennom frihet, lokalt eierskap og god service som skal gi bedre konkurransekraft lokalt, med lønnsomhet som mål.

Related links

Emner

Kategorier


Vi er en av Nordens største aktører innen dekkbransjen, en uavhengig kjede og 100% medlemseid av sine verksteder i Norge. Siden 2018 har kjeden vokst fra 29 dekkverksteder til 103 i skrivende stund. Fra Kristiansand i sør til Tana i nord.


Kontakter

Anders Tveit

Anders Tveit

Pressekontakt Daglig leder 91697897

Relatert innhold

Vår lidenskap for dekk gir deg trygghet på veien!

Vi er en av Nordens største aktører innen dekkbransjen, en uavhengig kjede og 100 % medlemseid fra sine verksteder i Norge.
Siden 2018 har kjeden vokst fra 28 verksteder til 103 i 2022. Fra Kristiandsand i sør til Tana i nord.

Dekk Partner AS
Måkeveien 2a
3112 Tønsberg
Norge