Gå videre til innhold
Lucas Lundin, konstruktør Fasadgruppen
Lucas Lundin, konstruktør Fasadgruppen

Pressemelding -

Fasadgruppen utvider konstruksjonsavdelingen

Fasadgruppen styrker sin konstruksjonsavdeling og ansetter nok en ny konstruktør. Lucas Lundin, sivilingeniør med fokus på bygningskonstruksjon og design, starter 1. desember og vil ha base fra Malmø.

Byggeprosjekter blir stadig mer komplekse, og for å kunne optimalisere bygningskonstruksjoner er det behov for kompetanse og design på et tidlig stadium i prosjektet. For å møte et marked med økte krav til bærekraft og energibruk, styrker Fasadgruppen derfor sin konstruksjonsavdeling med flere konstruktører.

Lucas Lundin er en nyutdannet sivilingeniør med fokus på bygningskonstruksjon og prosjektering fra Høyskolen i Halmstad. Lucas vil være involvert i å bygge opp avdelingen og vil primært jobbe mot den sørlige delen av Sverige.

Anders Planensten, innkjøpssjef i Fasadgruppen kommenterer:

«Jeg er overbevist om at investeringen vår med flere konstruktører i gruppen vil lønne seg. Ved å tenke på bærekraft basert på gjeldende konstruksjonsdokumenter fra kunden, er det muligheter for å optimalisere bygningskonstruksjonen og å sikre at fasadene kan bygges på riktig måte med de korrekte produktene. Resultatet øker verdien på mange nivåer, både på kort og lang sikt.»

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Anders Planensten, innkjøpssjef Fasadgruppen, +46 (0) 70-735 23 13. 

Emner

Kategorier


Fasadgruppen Group AB er Nordens største og Sveriges eneste riksdekkende totalleverandør av holdbare fasader med lokal tilstedeværelse, konkurransedyktige priser og lang erfaring med fasader. Virksomheten bygger på lokalt forankrede entreprenørdrevne foretak med tydelig fokus på samarbeid, engasjement og kompetanse.

Vi arbeider på det nordiske markedet og våre kunder er hovedsakelig eiendomsbesittere, konsulenter, borettslag, byggeselskaper, kommuner, fylker og stat.

Fasadgruppen er i en ekspansjonsfase og markedsledende i bransjen. Konsernet omsetter for 1.5 milliarder svenske kroner og har 800 ansatte. Hovedkontoret er plassert i Stockholm.

Kontakter

Martin Jacobsson

Martin Jacobsson

Pressekontakt Administrerende direktør Fasadgruppen +46 (0)72-556 42 28

Nordens største og Sveriges eneste riksdekkende totalleverandør

Fasadgruppen Group AB er Nordens størstealleverandør for alle utvendige fasader. Vi leverer energieffektive
og bærekraftige bygg – slik som fasader, vinduer, balkonger og tak. Virksomheten bygger på lokalt forankrede entreprenørdrevne foretak med tydelig fokus på samarbeid, engasjement og kompetanse.

Vi arbeider på det nordiske markedet og våre kunder er hovedsakelig eiendomsbesittere, konsulenter, borettslag, byggeselskaper, kommuner, fylker og stat.

Fasadgruppen er i en ekspansjonsfase og markedsledende i bransjen. Hovedkontoret er plassert i Stockholm.