Pressemelding -

Dette er baderomstrendene akkurat nå

En av de største baderomstrendene akkurat nå er den individuelle og personlige stilen. 

Hjem er personlig, og det skal se ut som det er du som bor der. Det gjelder også på badet. Og enten du skal pusse opp, planlegge et nytt bad eller bare ønsker å friske det litt opp, kan det være fint å tenke i gjennom hvilken stil du liker best.

Marianne Haga Kinder er interiørstylist, influencer, og Flisekompaniets faste trendekspert.


Fotograf: Annette Nordstrøm


Her er trendene som gjelder for baderommet akkurat nå:

Sofistikert og mørkt baderom

Mørke, sofistikerte bad med sort baderomsinnredning og mørke fliser, gjerne kombinert med varme toner som kobber eller gull på armatur.


Nordiske bad

Nordiske bad med fliser i jordtoner kombinert med treverk på innredningen og armatur i for eksempel matt sort eller krom.

Klassiske bad

Klassisk bad med marmor der innredningen kan være både lys og mørk, ettersom hvilke type flis du velger. Det kan også være lekkert å bygge opp selve baderomsinnredningen med flis. Ekte marmor ligger på et høyt prisnivå men dette er ikke lenger en hindring dersom du ønsker et lavere budsjett. Det er imponerende å se hvor bra keramisk flis med marmormønster blir laget. Det kan faktisk være vanskelig å se forskjell. Kombiner gjerne marmor med armatur og dusj i sort eller messing.

Bonustips: 

Den individuelle stilen kan understrekes i valget av tilbehør som håndklær, speil, tannglass og andre personlige pyntegjenstander.

Bildet over viser serien Zone Baderomssett UME grey

Lykke til med ditt neste baderomsprosjekt!

Kategorier

  • baderomsmøbler
  • flis
  • oppussing
  • fliser
  • bad
  • byggevarer

Flisekompaniet er Norges største forhandler av keramiske fliser. Vi har 36 utsalgssteder fra nord til sør i Norge, med et bredt vareutvalg av fliser og VVS-produkter til både det private og det profesjonelle markedet. Våre engasjerte medarbeidere etterstreber alltid å leve etter våre verdier som er Troverdig, Inspirerende, Løsningsorientert og Entusiastisk. Du skal alltid forvente god service, faglige råd og en hyggelig handleopplevelse i et kundemøte hos Flisekompaniet. Flisekompaniet er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Kontakter

Per-Ivar Ekeberg

Pressekontakt Markedsdirektør 977 77 772