Blogginnlegg -

En dag på jobben som influencer

Hva står egentlig i arbeidsbeskrivelsen når man jobber som influencer? Hvordan takler man fordommene fra omgivelsene om at man «knapt trenger å jobbe for pengene»? Møt Mirelle Stoor @designbymirelle som har jobbet fulltid som influencer i 4 år og har vært samarbeidspartner med Forever siden 2017.

Setter du alarmen til å ringe om morgenen?

Ja! Jeg må sette på alarmen, ellers kan jeg sove til klokken 12. Men jeg unner meg å sove litt frampå hver dag. Jeg ser større verdi i slike ting enn det økonomiske.

Har du en to do-liste som du skal gjennom?

Jeg må ha en to do-liste, ellers får jeg ikke gjort noe! Da slipper jeg stresset med å tenke på alt som skal gjøres flere uker framover. Nå tar jeg en uke om gangen og lever etter det.

Hva tar mest tid en vanlig arbeidsdag?

Jobben er svært variert, og alle dager ser forskjellige ut. Jeg bruker mye tid på å lage innhold til Instagram, svare på kommentarer og DM-er og opprettholde en levende feed på Stories. Har jeg et større samarbeid jeg skal fotografere og produsere for, kan det ta hele dagen.

Hvor mange timer jobber du hver uke?

Jeg teller ikke, men jeg jobber mer eller mindre hele tiden. Til sammen blir det godt over fulltid, men akkurat nå går det helt fint, i og med at jeg har drømmejobben min!

Kan man ta fri fra sosiale medier i fire uker?

Jeg har aldri tatt så lang ferie, men jeg kommer sikkert til å ønske å gjøre det i framtiden. For min del er sommeren en litt roligere periode, så om jeg gjør gode forberedelser før ferien, går det sikkert bra.

Hvordan er det å være selvstendig næringsdrivende?

Det jeg savner mest er kollegaer. Mennesker gir så mye god energi! Av og til ønsker jeg å logge av fra jobben kl. 16.00 og bare slippe alt, men det er vanskelig når man driver for seg selv.

Hva er den vanligste fordommen overfor influencere?

Mange tror at det er en enkel jobb som man tjener godt på. Da pleier jeg å forklare at som influencer fungerer man både som adm. dir., art director, revisor, modell, koordinator osv. Vanligvis er dette arbeid som gjøres av flere personer når det skal leveres markedsføringsmateriale i et foretak.

Emner

  • Bedrifter, allment

Kategorier

  • forever
  • nutrition

Kontakter

Petra Glisic

Pressekontakt Business related questions Scandinavia +46317278089

Relatert innhold