Gå videre til innhold
Drømmebad der funksjon møter estetikk - Iconic by Desirée

Blogginnlegg -

Drømmebad der funksjon møter estetikk - Iconic by Desirée

Da det endelig var tid for baderomsrenovering var Desirée og mannen helt enig: Jacuzzien skulle bort. Ut fra visjonen om et bedre planlagt baderom med plass for såvel funksjon som nytelse tok det nye badet sakte form. Se inn i Desirées herlige baderom der fliser med treimitasjon og detaljer fra naturen matcher perfekt med freshe, hvite baderomsmøbler, en stilren dusjvegg i 8 mm glass og et speil med smart teknikk og dimbar belysning for en perfekt start på dagen. 

"Jeg ville skape et moderne og harmonisk baderom og hadde derfor fokus på naturlige materialer, men også smarte lyskilder, lyd og duft som hjelper meg å slappe av etter en lang dag."

Vi valgte et vegghengt servantskap fra INRs AIR-serie og et matchende speil hvor jeg kan dimme lyset og tilpasse det til tidspunktet på dagen. Og etter eget humør også for den saks skyld.

Servantskap AIR 120 i Premium White med TX Top Extreme og det dimbare speilet TOUCH 120

HVA ER DU MEST FORNØYD MED I BADEROMMET?

- Helheten! Jeg er så utrolig fornøyd med og glad for sluttresultatet. Helt ærlig så var det en periode jeg følte det ikke ville bli helt hundre prosent fordi det var så mye jeg ville ha plass til, for eksempel vaskemaskin og tørketrommel. Men det løste seg. Jeg elsker det nye badet mitt!

Dusjvegg TRAC 20 i 8 mm glass og blandebatterivegg fra tidligere sortiment. (Blandebatteriveggen er ikke lenger i sortimentet). Håndkletørker BOW.

Les hele Hjemme hos-reportasjet på inr.no/iconic-by-desiree

Er du nysgjerrig på flere Hjemme hos -reportasjer?

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Les mer: inr.no/iconic-by-me

Emner

Kontakter

Elisabeth Melsom Olsen

Elisabeth Melsom Olsen

Pressekontakt Kunde- og Markedskonsulent 3333 0200
Petter Kvernstrøm

Petter Kvernstrøm

Pressekontakt Direktør 9029 6020 Les mer

Skandinaviske baderom

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

INR
Prestegaten 5
3126 Tønsberg
Besøk våre andre nyhetsrom