Gå videre til innhold
INRs nye møbelserie AIR: Tradisjonelt møbelhåndverk i moderne omgivelser

Blogginnlegg -

INRs nye møbelserie AIR: Tradisjonelt møbelhåndverk i moderne omgivelser

Hva får en møbeldesigner fra Småland til å bli så sjeleglad at det sitrer i kroppen? Spør om han kan skape et nytt møbel ut fra sitt eget håndverkerhjerte. La han jobbe i fred og bank på døren et år senere. Vi testet og her ser du resultatet: en eksklusiv møbelserie skapt ut fra tradisjonelle håndverksmetoder i moderne omgivelser.
 

AIR forener tradisjonelle håndverksmetoder med moderne krav til romslig oppbevaring, lang holdbarhet og smarte tilvalg som for eksempel sensorstyrt belysning i og under servantskapet. AIR kommer i to særpregede utførelser: AIR Wood og AIR Solid.

AIR Wood

AIR Wood med hel front og fingertappet innvendig skuff og sideoppbevaring i massiv eik. Mattlakkert eikefinér på skrog og skuffefronter gir møbelet en ubehandlet følelse og naturlige skiftninger som du vil oppdage når du stryker hånden over overflaten.

Dark Oak er beiset eik brutt i vår egen farge.

Natural Oak med matt lakk bidrar til en følelse av ubehandlet tre.

Den innvendige skuffen i massiv eik med sine utsøkte fingertappede detaljer leveres alltid i Natural Oak.

AIR Solid

Minimalistiske AIR Solid gir en herlig og luftig følelse til baderommet. Velg mellom hvit og valgfri NCS til servantskapet AIR Solid med to skuffer.

AIR Unlimited: Bygg ditt eget møbel med måltilpasset benkeplate.

For første gang i INRs historie tilbyr vi deg også muligheten til å skape ditt eget møbel med måltilpasset benkeplate med hjelp av visualiseringsverktøyet på inr.no. Kombiner frie moduler i 40, 60 og 80, og se ditt eget ikoniske baderomsmøbel vokse fram. Ønsker du å skape ditt eget plassbygde baderomsmøbel til en eksisterende nisje som er bredere enn totalmålet for de kombinerte modulene, så er det mulig å bestille foringer i samme finér eller farge som servantskapet. Foringene kapper håndverkeren din enkelt til ved montering, for perfekt passform i nisjen din. Benkeplaten tilpasses valgfri lengde opp til 2400 mm – med eller uten hull til servantbatteri.


Om designeren

Designteamet på INR med Henrik Gustavsson i spissen har skapt en møbelserie som ånder håndverk og høy kvalitet helt ned på detaljnivå.

Møbeldesigneren Henrik Gustavsson har mange års erfaring fra tradisjonelt smålandsk møbelhåndverk med flere møbelikoner i porteføljen fra blant annet Voice, Aspen og nå
INR Iconic Nordic Rooms.



Emner

Kontakter

Elisabeth Melsom Olsen

Elisabeth Melsom Olsen

Pressekontakt Kunde- og Markedskonsulent 3333 0200
Petter Kvernstrøm

Petter Kvernstrøm

Pressekontakt Direktør 9029 6020 Les mer

Relatert innhold

Skandinaviske baderom

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

INR
Prestegaten 5
3126 Tønsberg
Besøk våre andre nyhetsrom