Blogginnlegg -

Ny kompensasjonsordning åpner i januar

Bedrifter med omsetningsfall over 30 prosent i periodene september-oktober, november-desember, og januar-februar kvalifiserer for kompensasjon for faste kostnader. Søknaden må attesteres av regnskapsfører eller revisor – vi hjelper deg.

Brønnøysund forvalter den nye ordningen. Ordningen beregner omsetningsfall med utgangspunkt i to måneder av gangen, sammenlignet med året før. Kompensasjonsgraden er 70 prosent for september/oktober, 85 prosent i november/desember, og 80 prosent januar/februar.

Hva som inngår i faste uunngåelige kostnader, kan du leser mer om på skatteetaten.no. Tilskuddet justeres for eventuelt tap i 2019.

For at vi skal bistå din virksomhet må perioderegnskapene være klare. Det betyr at alle inntekter og kostnader er periodisert, og perioden lukket.

Trenger du bistand med å søke om tilskudd, og ikke har fått mail fra Tom Nielsen i INTUNOR Advisory, meld din interesse her: https://bit.ly/3fQp7Sj

Lønnstilskudd-ordning fortsetter

INTUNOR bistår også bedrifter å søke om tilskudd for ansatte som var permittert den 31. august, men som er blitt tatt tilbake i arbeid.

Søknadsskjema for oktober, november og desember blir tilgjengelig i februar 2021.

Les mer om ordningen her: https://www.skatteetaten.no/lonnstilskudd/

Kontakt Toril S. Falch på toril.sund.falch@intunor.com for bistand.

Kulturarrangement? Tilskudd for avlysning og utsettelser

Bedrifter med åpne arrangement som har fått endret forutsetninger som følge av Covid-19 kan også kvalifisere for kompensasjon. Les mer om ordningen her.

Ordningen gjelder også underleverandører til arrangementer.

Kontakt Toril S. Falch på toril.sund.falch@intunor.com for bistand.

Emner

  • Bedriftsinformasjon

Kontakter

Tom Nielsen

Pressekontakt Head of marketing 91510851 Regnskapsprogram