Pressemelding -

Nu välkomnas gästerna till det första pop-up lyxhotellet i Lifeguard-tornet!


I natt sov de första gästerna i Lifeguard-tornets pop-up hotell precis intill strandkanten i Tel Aviv. Till vågornas brus hade gästerna både somnat och vaknat. Personlig butler serverat en härlig frukost!

Hotellets öppnande är ett samarbete med Brown Urban Hotels, Turistministeriet och Tel Aviv-Yafo stad. Lifeguard-tornet, som ligger på Frishman Beach, invigdes i tisdags av borgmästaren i Tel Aviv-Yafo Ron Huldai och turistministeriets generaldirektör Amir Halevi.


Under den senaste månaden, under ledning av "Hotell Brown" Urban Collection inredningsdesigner Aline Langlieb och graffitikonstnären Edgar Rafael, har Lifeguard-tornet omvandlas till en havsnära-hotellsvit, komplett med lyxiga rum och mysig stil, inklusive flott badrum, personlig butler, frukost och rumsservice.

Tävlingen #TAKEME2TELAVIV är avslutad och vinnarna kommer nu att flygas till Tel Aviv för en fyra dagars semester, första natten i Lifeguard-tornet och de resterande i Brown Urban Collection Hotels.

Övriga gäster i Lifeguard-tornet är sk influensers och kändisar från hela världen!

I mitten av april börjar badsäsongen i Tel Aviv och då återgår pop-up hotellet till sin ursprungliga gestaltning, att vara ett badvaktstorn/livräddningstorn. En stor trygghet för alla de strand- och badälskande människorna!

Information om tävlingen #TAKEME2TELAVIV finns på webbplats http://en.citiesbreak.com/. Tävlingen är en del av Israels turistministeriums pågående kampanj ”Two Cities One Break”, som uppmuntrar turism till Tel Aviv och Jerusalem.

Photos (high resolution) for download: https://we.tl/9gjuEIPdeU

Credit Photo: : Guy Yehieli 







Director-General of the Ministry of Tourism, Amir Halevi and Mayor of Tel Aviv, Ron Huldai.

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • #tlv
  • #takeme2telaviv

Opplev det unike Israel – Besøk Tel Aviv, Party- og Beachbyen ved Middelhavet som aldri sover – Streif rundt i fascinerende Jerusalem med sine tre verdensreligioner – Flyt på det helsebringende Dødehavet – Svøm med delfiner og snorkle i Rødehavets korallrev ved Eilat – Gå i Jesus fotspor i det Hellige landet – Vandre i Galilea og Negev öknen med dess utrolige natur.