Gå videre til innhold
Junglemap løfter IT-sikkerheten i SMB-segmentet

Nyhet -

Junglemap løfter IT-sikkerheten i SMB-segmentet

For de små og mellomstore bedriftene i Norge er det vanskelig å ivareta god informasjonssikkerhet. Junglemap lanserer nå en opplæringspakke med gratis starthjelp til SMB-ledere, i samarbeid med Atea.

— Alle er avhengige av gode IT-systemer, men SMB-er mangler ofte ressurser til å beskytte dem, og vet heller ikke hvor de skal begynne. Denne opplæringen vil hjelpe ledere til å sette i gang viktige tiltak, sier Nils Ivar Skaalerud, COO i Junglemap.

Atea har spisskompetanse innen IT-sikkerhet, og Junglemap reduserer risiko gjennom opplæring og bevisstgjøring. I oktober tilbyr de to i fellesskap et gratis NanoLearning-kurs, «Informasjonssikkerhetstiltak for SMB-ledere», som et ledd i Ateas Sirius-kampanje.

Innholdet er en starthjelp for alle med lederansvar i små og mellomstore bedrifter, med utgangspunkt i de deler av informasjonssikkerhetsarbeidet som erfaringsvis svikter mest. Slik får bedriftene lett fordøyelig informasjon om tiltak som kan være alfa og omega for IT-sikkerheten.

— I en tid hvor alle lagrer både privat, offentlig og næringskritisk informasjon digitalt, er det skremmende hvor lite vi snakker om hva som skal til for at det verst tenkelige kunne vært unngått, sier IT-sikkerhetsekspert Thomas Tømmernes i Atea.

For mer informasjon, ta kontakt med Nils Ivar Skaalerud på nis@junglemap.com eller +47 930 87 636.

Emner

Kategorier

Kontakter

Nils Ivar Skaalerud

Nils Ivar Skaalerud

Pressekontakt COO +4793087636

Relatert innhold

Junglemap AS
Dronningens gate 13
0152 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom