Gå videre til innhold
Snakk med barn - et metodisk verktøy for barns seksuelle helse og forebygging av vold og overgrep

Snakk med barn - et metodisk verktøy for barns seksuelle helse og forebygging av vold og overgrep

Dato 26. mars 2020 13:50 – 13:50

Barnehagestiftelsen Kanvas fikk i 2018 midler fra Helsedirektoratets strategi for seksuell helse – «Snakk om det!». Midlene ble brukt til å utvikle et metodisk verktøy «Snakk med barn», som skal bidra til å forebygge vold og overgrep, samtidig som det skal bidra til barns seksuelle helse. Det digitale verktøyet retter seg mot alle som jobber med barn i barnehagealder, og er tilgjengelig for alle barnehager i Norge.

Verktøyet er gratis og gir deg en systematisk metode for hvordan din barnehage kan jobbe med temaet. I disse dager hvor mange barnehageansatte jobber på hjemmekontor kan tiden være inne for å sette seg nærmere inn i verktøyet.

Les mer og prøv ut det metodiske verktøyet på våre nettsider.

Kategorier

Kontakter

Line Ellefsrud Fornes

Line Ellefsrud Fornes

Prosjekt- og markedskonsulent 99512552

Relaterte events

Stiftelsen Kanvas

Kanvas er Norges største barnehagestiftelse med ideelle formål, stiftet som et foreldreinitiativ i 1986. Vi har per i dag 65 barnehager fordelt på 12 av landets kommuner. Kanvas har ingen eiere, og dermed ingen som kan ta ut utbytte. Vi ser på vår organisasjon som en forvalter av fellesskapets midler, der et eventuelt overskudd føres tilbake til virksomheten og til det beste for barna.

Kanvas
Møllergate 12
0179 Oslo
Norway