Pressemelding -

Gratis festival for ungdom i Sofienbergparken

Mange unge har ikke råd til dyre festivalpass. Derfor arrangerer ungdomsorganisasjonen VIBRO en gratis festival i Oslo lørdag 2.juli.

– Dette er festivalen der alt er gratis! Det blir spennende mat, morsomme aktiviteter og bra liveband på scenen hele dagen, sier Zahra Sabha, daglig leder i VIBRO.

Dette er tredje gang VIBRO arrangerer festival for å gi et tilbud til ungdommer i Oslo som er hjemme i sommer og kanskje ikke har råd til å finne på så mye i ferien. Det koster ikke noe å komme inn, og alt av mat, aktiviteter og konserter er gratis.


Stor dugnadsinnsats

Alt av forberedelser og aktiviteter gjøres på dugnad av ungdommer i VIBRO.

– Akkurat nå jobber alle på spreng for å få de siste bitene på plass. Mange bruker masse tid og krefter for å få dette i stand. Men det er det verdt, for dette blir kjempegøy!, sier lederne av VIBRO, Fredrik Mosis og Yvan Bayisabe.

Mange bedrifter stiller også opp på dugnaden, og en av disse er MyCall som bidrar med aktiviteter og premier i eget telt.  


Mye bra musikk

Det blir mye musikk i løpet av dagen med både kjente og mindre kjente artister. Bandene er spesielt valgt ut for å spille bra musikk og skape topp stemning. Hvilke band som spiller blir gjort kjent på VIBROfestival på Facebook.

VIBRO er ett av prosjektene Kronprinsparets Fond støtter og hjelper. VIBRO arbeider for å fremme flerkulturelle forbilder, bekjempe fordommer og gi ungdommer prosjekterfaring.


VIBROfestival i Oslo lørdag 2.juli kl. 14-20


Kontaktpersoner:
Daglig leder i VIBRO Zahra Sabha, tlf.: 40101295, zahra@vibro.no
Daglig leder i Kronprinsparets Fond, Irene Lystrup, irene@kppfond.no

Emner

  • Utdanning

Kategorier

  • vibro
  • mycall

Kronprinsparets Fond er et annerledes Fond som skal bidra til at ungdom i Norge har et godt liv, at det blir færre som faller «utenfor», at ungdom tar i bruk egne ressurser - og at deres drømmer går i oppfyllelse. Dette gjør vi gjennom tett samarbeid med sosiale entreprenører: Trivselsleder (aktivitet og inkludering), Lærervikaren (undervisningsopplegg for vikartimer), UngInvest AIB (gjennomføring av vgs) og VIBRO (samfunnsengasjert ungdom som jobber for og med ungdom). Kort fortalt handler det om å bringe ungdom tilbake til utdanning og arbeid, samt gi dem alternative mestringsarenaer.

En analyse av samfunnsnytten for ungdomsprosjektene i Kronprinsparets Fond viser en besparelse for samfunnet på 2,7 milliarder kroner (DNV GL, tidligere Det Norske Veritas, april 2014).

Kontakter

Irene Løken Lystrup

Pressekontakt Daglig leder Kronprinsparets Fond +47 412 87 656

Relatert innhold