Pressemelding -

Helt nye Lexus RZ 450e med attraktiv introduksjonspris

– Endelig kan vi offentliggjøre prisen på vår nye helelektriske SUV, fra kr. 599.000.- levert Oslo.*

Vi har jobbet lenge med lanseringen av denne modellen, og gleder oss stort til å starte salget av nye RZ 450e, sier Jan Christian Holm, som er leder for Lexus i Norge.

– Dette blir en svært viktig modell for oss, og gjør at vårt utvalg av SUV-er nå blir komplett. I praksis betyr det at vi kan nå kan tilby både selvladende hybrid, ladbar hybrid og helelektrisk drivlinje.

Våre selgere vil i dialog med kundene gi råd og anbefalinger om valg av modell basert på kundens kjøremønster. For oss er det viktig å selge riktig produkt til riktig kunde!

Norge var det første landet i verden til å ta inn reservasjoner på RZ 450e.

– Aldri før har vi opplevd så stor interesse fra eksisterende og nye kunder før en lansering, forteller Holm. – Alle som har reservert plass i køen vil nyte godt av sin reservasjon frem til påske. Deretter vil reservasjonene løses opp, og bilen vil da komme for ordinært salg.

De første demo- og utstillingsbilene vil være på plass hos Lexus-forhandlerne allerede i april.

– Lexus RZ 450e blir en eksklusiv bil på norske veier, og vi tror mange vil sikre seg sitt eksemplar for levering i sommer, avslutter Jan Christian Holm, som tror etterspørselen etter deres nye elektriske SUV vil vise seg å være større enn antall biler som kommer til Norge i år.

*se prisliste levert Oslo i vedlegg.

Emner

  • Motor

Kontakter

Jan Christian Holm

Pressekontakt Lexus General Manager + 47 908 80 482