Pressemelding -

Macro Design lanserer Spirit dusjserie

SPIRIT, ET FRISKT PUST AV INNOVASJON

– Denne lanseringen forsterker min oppfattning om at vi akkurat nå er den mest innovative baderomsprodusenten på markedet, noe som føles meget bra! Vår nye eksklusive dusjserie Spirit er et friskt pust av innovasjon. Det viser vi ved det moderne uttrykket av diskre profiler helt uten synlige skruer. Glassveggene linjerer også med profilene. Dette gir badet et meget eksklusivt uttrykk, sier Johan Aspemar, VD, Macro Design.

VÅR MEST INNHOLDSRIKE DUSJSERIE

– Spirit lanseres i et stort antall ulike modeller. Mange valgmuligheternår det gjelder størrelser, profilfarger og glassalternativer. Spirit leveres standard med en elegant knott som gir enkel åpning og lukking. Som ekstrautstyr kan vi leverer et stilrent håndtak, samt et meget elegant hullhåndtak, fortelle Therese Persson, markedssjef hos Macro Design.

EN UNIK DUSJSERIE

Spirit er en unik dusjserie med svært mange valgmuligheter. Vi kan også skreddersy og måltilpasse din dusj, slik den blir akkurat som du ønsker det, avslutter Johan Aspemar.

Related links

Emner

  • Byggeindustri, bransjespørsmål

Med lang erfaring og følelse for kvalitet, design og funksjon, skaper Macro Design baderom for alle livets stunder. Våre produkter er svenskprodusert og bygger på ekte håndverk. Det kjennes og merkes. All produksjon og tilvirkning skjer i Laholm der bedriften har eksistert i tretti år. Her skaper vi innovative løsninger for kundens ulike behov, spesialdesigner, måltilpasser dusjer for ulike romstørrelser og utvikler nye produkter for det nordiske markedet. Det har gitt oss en posisjon i bransjens fremkant.

Kontakter

Knut Anton Hole

Pressekontakt Salgssjef Norge +47 920 22 136