Pressemelding -

Ny konsernstruktur for Svedbergs Group

Svedbergs Group har bestemt å ta neste steg i å utvikle organisasjonen til et ledende konsern som produsent og leverandør av baderomsinnredning. Konsernet arbeider etter prinsippet at respektive varemerke skal fortsatt være sin egen innarbeidede forretningsmodell, og at eventuelle synergier ikke skal påvirke dette.

Med tanke på at konsernet nå består av tre ulike operative virksomheter – Svedbergs, Macro Design og Cassøe –er dette det rette tidspunkt å ta det logiske skrittet å innføre en konsernstruktur der lederskapene i konsernet og det opperative ansvaret i varemerkefirmaet Svedbergs skilles.

Som et ledd i dette arbeidet starter nå prossessen med å rekruterer en VD til søsterselskapet Svedbergs AB (f.d. Svedbergs Projekt AB) Svedbergs AB kommerfortsatt til å drive varemerket Svedbergs. Svedbergs i Dalstorp AB fortsetter som morselskap i konsernet, der Per-Arne Andersson fortsetter som VD og konsernsjef.

Fremover blir fokuset for konsernledelsen å bygge verdier ved å utvikle selskapene videre, og søke ytterligere oppkjøp samt ta hensyn tilInvestor Relations.

”Som et ledd i utviklingen av Svedbergs Groupbygger vi nå en ledelsesstruktur der respektive merkevareselskaper har fokus på å videreutevikle sin forretningsmodeller og ta vare på sine kunder med konsernledelsen som støtte. Vi er samtidig godt forberedt på å fortsette vår oppkjøpsreise” sier Per-Arne Andersson VD og konsernsjef i Svedbergs Group.

Konsernledelsen kommer fra 1. Februar 2021 bestå av Per-Arne Andersson VD og konsernsjef, Mats Lundmark CFO, Thomas Elvlin VD i Macro Design AB og Michael Cassøe VD i Cassøe A/S. Etter ansettelse av VD i Svedbergs AB vil også denne stillingen inngå i konsernledelsen.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:
Per-Arne Andersson, VD og konsernsjef. Telefon: +46 70 638 50 12,
per-arne.andersson@svedbergs.se


Informationen lämnades för offentliggörande den 1 februari 2021 klockan 14.00 (CET).

Emner

  • Byggeindustri, bransjespørsmål

Kategorier

  • baderom
  • baderomsmøbler
  • dusjkabinetter
  • macro design

Macro Design er leverandøren som gir deg muligheter. Vår visjon er å oppfylle dine drømmer, vi tilbyr spennende baderomsløsninger som gir merverdi, produkter som overrasker positivt i forhold til form og behag. Vi på Macro vet at vann har en evne til å skape ro, harmoni og velbehag. Med våre løsninger bidrar vi til å gi deg glede på ditt baderom i hverdagen.

Kontakter

Knut Anton Hole

Pressekontakt Salgssjef Norge +47 920 22 136