Pressemelding -

Thomas Elvlin ny VD hos Macro Design AB

Macro Design AB (publ) har ansatt Thomas Elvlin som ny VD. Thomas har stor erfaring som VD i produksjonsselskap som Stiga AB og Itab shop concept AB. der han medet sterkt kommersielt fokus har bidratt til å styrke de respektive selskaper sin markedspossisjon.

Thomas startet som VD i Macro Design den 12. Januar 2021, og erstatter Johan Aspemar, som tidligere meddelt, har sluttet hos Macro Design.


-Jeg er svært glad for å ønskeThomas velkommen som VD til Macro Design, med hans kommersielle erfaring og kunnskap kommer Thomas til å styrke Macro Design sin markedsposisjon ytterligere, sier Per-Arne Andersson, VD og konsernsjef i Svedbergs.


For ytterligere informasjon, kontakt :

Per-Arne Andersson, VD og konsernsjef,

+46 70 638 50 12, per-arne.andersson@svedbergs.se


Informationen lämnades för offentliggörande den 11 januari 2021 klockan 10.00 (CET).

Emner

  • Byggeindustri, bransjespørsmål

Kategorier

  • baderom
  • baderomsinspirasjon
  • macro design

Macro Design er leverandøren som gir deg muligheter. Vår visjon er å oppfylle dine drømmer, vi tilbyr spennende baderomsløsninger som gir merverdi, produkter som overrasker positivt i forhold til form og behag. Vi på Macro vet at vann har en evne til å skape ro, harmoni og velbehag. Med våre løsninger bidrar vi til å gi deg glede på ditt baderom i hverdagen.

Kontakter

Knut Anton Hole

Pressekontakt Salgssjef Norge +47 920 22 136