Nyhet -

Sikkerhet for mennsker og eiendom

På Eliaden i Lillestrøm samles alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen som energi, industri og elektroinstallasjon. Dette er bransjens eksklusive møteplass hvor særegenheten til hvert fagområde rendyrkes. På Eliaden 2022 vil du møte ca 300 utstillere og kunne velge mellom en rekke ulike seminarer.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss i stand C03-41!

Vi viser deg løsningene våre innen Buildings.

Nødlysanlegg er livsviktige når ulykken inntreffer

Med vårt brede utvalg av intelligente nødlyssentraler, nødbelysningsarmaturer og utformede ledelysarmaturer, hjelper vi kundene våre å finne den rette løsningen for alle typer eiendommer.
Her finner du våre Nødlys.

Det er ingen kompromisser for å beskytte mennesker og eiendom

Brannalarmsystemer må oppfylle høyeste kvalitetsstandarder og må fungere absolutt pålitelig. Vårt brannvarslingssystem kombinerer maksimal sikkerhet med fremtidsrettede konsepter gjennom hele livssyklusen til et brannalarmsystem. Et tidlig og pålitelig branndeteksjonssystem muliggjør målrettede varsler og livreddende brannbeskyttelsestiltak som utføres effektivt og automatisk.
Her finner du Brannvarsling.

Ikke gå glipp av vår paneldiskusjon om behovene til brannvarsling fra et markedperspektiv.

Vandalbelysning

Godt lys er en forutsetning for trivsel og sikkerhet i våre offentlige miljøer. Samtidig er skader et vanlig problem, spesielt på isolerte steder der behovet for belysning er størst. Det er ikke bare motstandsdyktigheten som er viktig når vi klassifiserer armaturene våre som vandalsikre. Det stilles også høye krav til utformingen med tanke på å forhindre muligheten for å vandalisere armaturene.
Her finner du Vandalbelysning.

Markedets beste porttelefoni og adgangskontroll

Våre sikre systemløsninger slipper inn tillatte personer, men holder andre utenfor. Enkle å installere, enkle å bruke og de kan enkelt utvides for flere brukere. Systemene våre fungerer like godt for én dør og noen få brukere, som for et system for flere dører og mange brukere.
Her finner du Port og Adgangskontroll.

Undervannsbelysning

Fra 15. februar 2022 er vi leverandører av WIBRE spesialbelysning i Norge. På forespørsel kommer vi med belysningsforslag for alle type basseng og fontener.
Her finner du Undervannsbelysning

Åpningstiden for Eliaden 2022

Tirsdag 09-17, onsdag 09 -17 og torsdag 09 -17.

Kundeservice
Har du spørsmål?
53 21 80 00
info@malux.no

Emner

  • Fylkespolitikk