Pressemelding -

Nervepirrende budrunder, gledeshyl og skuffelser: Boligjakten er tilbake på TV3

Eiendomsmeglerne med svart belte i kjøp og salg av bolig, Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, skal nok en gang hjelpe folk med å slå kloa i drømmeboligen i populære Boligjakten. Merittlisten deres tilsier at boligjakterne er i de beste hender. Sesongpremiere på Boligjakten onsdag 30. januar klokken 21.30 på TV3, Viafree og Viaplay.


Hans Christian og Kariannes oppgave og ønske er å oppfylle boligdrømmen til de ubesluttsomme, de som har gitt opp å finne noe på egen hånd og de som ikke aner hva de egentlig vil. Mange har urealistiske krav til standard og plass i forhold til pengene de har å bruke. Hva gjør du når kunden ønsker en leilighet til ti millioner, men har bare halvparten å bruke? Er det så lurt å la pappa bestemme hvor du skal bo?

Ikke alle visninger faller i smak og derfor må meglerne våre tenke kreativt og få med boligkjøperne på kompromisser. Noen blir overrasket over å like områder de ikke ante eksisterte, mens andre innser at man kan skifte gulv og fjerne panelovner! Meglernes viktigste jobb er å vinne de nervepirrende budrundene som forhåpentligvis ender med sprudlevann og bestilling av flyttebyrå.

Boligjakten har sesongepremiere onsdag 30. januar klokken 21.30 på TV3, Viafree og Viaplay.

Emner

  • Radio, TV

Nordic Entertainment Group (NENT Group) er Nordens ledende underholdningsleverandør. Vi underholder millioner av mennesker hver dag med våre strømmetjenester, TV-kanaler og radiostasjoner, og våre produksjonsselskaper skaper nytt og spennende innhold for medieselskaper i hele verden. Vi gjør livet mer underholdende ved å tilby de beste og mest varierte opplevelsene – fra direktesendt radio og sport, til filmer, serier, musikk og egenproduserte programmer. Med hovedkvarter i Stockholm er NENT Group en del av Modern Times Group MTG AB, et ledende internasjonalt digitalt underholdningskonsern som er notert på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ og ‘MTGB’). NENT Group er foreslått å bli notert separat på Nasdaq Stockholm.

Relatert innhold