Nyhet -

Sterk 13. plass til Kristiansen i VM

Sondre Kristiansen syklet inn til en sterk 13. plass på dagens VM ritt for U23.

Sondre  åpnet noe beskjedent og lå nede på en 30. plass etter første av seks runder på dagens ritt. På dette tidspunktet lå Edvard Vea Iversen foran nordmannen.

-Jeg fikk kanskje ikke den beste starten, men etter hvert begynte jeg å plukke plasser. Jeg fant en fin rytme og fikk motivasjon av å ta igjen flere av «de store gutta». Dette var veldig moro, sa en storfornøyd Kristiansen etter rittet.

Vanvittige kvaliteter

-Sondre beviser igjen at han innehar vanvittige kvaliteter. Han kjører med innsida av hodet og taper ikke mye til de beste. Jeg er veldig imponert over det Sondre fikk til i dag. Husk også at han har igjen et år i U23 klassen, sa en fornøyd landslagssjef Eddy Knudsen Storsæter.

Punkteringer ødela

I starten av rittet så det ut som om både Edvard Vea Iversen og Ole Hem kunne være med å kjempe om plasser blant de 20 første. Dessverre fikk begge rytterne 2 punkteringer hver seg, og de var med det sjanseløse til å kjempe om topp plasseringer.

-Det var gøy så lenge det varte. Stemningen langs med løypa var helt fantastisk, sa Hem etter målgang. Han endte på 54. plass, plassen bak Vea Iversen som ble nummer 53.

Tung dag for Bøe Jacobsen

-Det ble litt som forventet. Jeg har ikke noe grunnlag for å prestere på rundbane, og samtidig var ikke oppladningen helt optimal med to ritt tidligere i uka. Uansett skulle jeg prestert bedre. Det positive var at det var masse folk og god stemning langs med løypa, sa en resignert og sliten Bøe Jacobsen etter målgang. Ingrid endte til slutt på 33. plass i dagens U23 ritt.