Pressemelding -

Stranda Spekemat til topps i oktober-Sølvmikken

En kampanje for Stranda Spekemat gikk til topps i oktober-utgaven av den månedlige radioreklamekåringen Sølvmikken.

I radiokampanjen for spekematleverandøren Stranda har McCann og Sagveien Resort gitt Norske folketoner en spansk vri, et grep Sølvmikk-juryen hadde så sansen for at de stemte kampanjen fram som vinner i oktober. Som seg hør og bør, har juryen også kommentert avgjørelsen:

– Juryen gleder seg over en fin produksjon. Budskapet kommer godt frem og vi gleder oss over at sangen er en del av dramatiseringen og ikke bare produktegenskaper i sang-form. Vi hadde ulike meninger om hvilken av de to spottene som var den beste, men alle fant sin favoritt. Å få juryen til å le av spekeskinke er en god prestasjon. «Ocho pocho rømme» og «Quattro merker smør» er gøy.

Kreativt team bak kampanjen er Jan Petter Ågren og Stian Birkelid i McCann.

Andre og tredjeplass denne måneden gikk til henholdsvis Ernös kampanje for Gjensidige forsikring, og Llowbanks kampanje for Kvarg.

Hør vinnerspotene HER.

Sølvmikken er en utmerkelse som deles ut av P4 og Kreativt Forum hver måned. Formålet med prisene er å hedre og inspirere de reklameskaperne som utvikler årets beste radioreklamearbeider. Alle Sølvmikkvinnerne går videre til Gullmikken, radiobransjens årlige prisutdeling som arrangeres i oktober hvert år. Gullmikkens formål er å vise det beste av kreativ kommersiell radiokommunikasjon i Norge. Gullmikken skal bidra til å heve ambisjonsnivået og inspirere den enkelte utøver til kreativitet, kreativ problemløsning, nyskapning og fornyelse.

Related links

Emner

  • Massemedia

Kategorier

  • p4
  • radio hele norge
  • lyden av norge
  • radio
  • riksdekkende
  • dab

P4 Lyden av Norge, er landets største kommersielle riksdekkende radiostasjon med over 2,3 mill. ukentlige lyttere. Kanalen kan lyttes til via de riksdekkende FM- og DAB-nettene, på digital-TV, internett eller via mobilapper. P4 Radio hele Norge, har sitt hovedkontor på Lillehammer, med regionskontorer i Oslo, Bergen og Tromsø. P4-gruppens øvrige kanaler består av P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro. P4-gruppen er heleid av Modern Times Group. Ansvarlig redaktør: Trygve Rønningen


Relatert innhold