Gå videre til innhold
Posten gir ut fire frimerker med hunder som motiv, og inviterer alle norske hundeeiere til å foreslå sin hund. Buhundene Nuka og Oda gleder seg allerede til å se frimerkene. Foto: Håvard Jørstad
Posten gir ut fire frimerker med hunder som motiv, og inviterer alle norske hundeeiere til å foreslå sin hund. Buhundene Nuka og Oda gleder seg allerede til å se frimerkene. Foto: Håvard Jørstad

Pressemelding -

Få hunden din på frimerke!

Posten leter nå etter hunder som skal pryde mange millioner frimerker.

12. juni neste år gir Posten ut fire frimerker i millionopplag med hunder som motiv. Sammen med Norsk Kennel Klub inviteres alle norske hundeiere til å nominere nettopp sin bestevenn som motiv.

− I Norge finnes det 560.000 hunder. De er høyt elsket av sine eiere og vi regner med at mange vil prøve å få dem på frimerke. Det er knyttet mye ære i det å komme på norske frimerker, og jeg gleder meg  til å plukke ut vinnerne, sier frimerkedirektør Halvor Fasting i Posten.

Bildene lastes opp på Postens eller Kennelklubbens Facebookside,  eller legges på Instagram med hasttaggen #frimerkehund. Legg ved en kort begrunnelse for hvorfor nettopp din hund bør velges.

De fire bildene og beskrivelsene som får juryen til å logre ivrigst, blir plukket ut.

Vinnerne får besøk av en profesjonell hundefotograf som tar bilder av hundene, og frimerkene blir laget av en profesjonell frimerkedesigner. Fristen for forslag er søndag 3. november – så her er det bare å få fart på labbene og laste opp.

Emner


Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som skal forenkle og verdiøke handel og kommunikasjon for mennesker og virksomheter i Norden. Visjonen er å gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Konsernet møter markedet med to merkevarer; Posten for det norske folk og Bring for bedrifter i Norden.

Kontakter

Pressetelefon (ikke SMS)

Pressetelefon (ikke SMS)

Pressekontakt + 47 95 14 80 00
Kenneth Tjønndal Pettersen

Kenneth Tjønndal Pettersen

Pressekontakt Pressesjef Posten Bring +47 982 575 55

Ingen kjenner Norge bedre

Posten Bring AS er en ledende nordisk logistikkaktør som skal gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Våre mål er å gi de beste kundeopplevelsene med høy kvalitet og tillit. Vi skal være den mest attraktive arbeidsplassen, være ledende på innovasjon og bærekraft, og en drivkraft i omstillingen til et lavutslippssamfunn.
Konsernet møter markedet med to merkevarer; Posten for det norske folk og Bring for bedrifter og all virksomhet utenfor Norge.

Posten Bring
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo
Norway
Besøk våre andre nyhetsrom