Gå videre til innhold
Kundene blir belønnet hos Skruvat
Kundene blir belønnet hos Skruvat

Pressemelding -

Skruvat lanserer ny medlemsfunksjon

Stor interesse for gamification blant Skruvats kunder med over 10 000 opprettede avatarer i den nye medlemsfunksjonen i løpet av den første måneden.

Medlemskapet hos Skruvat blir morsommere og mer fordelaktig for kundene. Det er nå en ny funksjon på Skruvat.no hvor du som medlem oppretter en avatar for så å bli belønnet ved for eksempel å skrive anmeldelser, stille spørsmål, bli likt og ved å kjøpe produkter.

Hvert merke har ett poeng og det er totalpoenget som bestemmer medlemsnivået ditt. Etter hvert som du øker i medlemsnivå, får du også flere og flere deler til din helt egen Skruvat-avatar. Det lønner seg å være et aktivt medlem.

"Skruvats kunder har mye kunnskap og vi ønsker å synliggjøre den kunnskapen på nettsiden vår og også belønne den i vårt nye medlemssystem." kommenterer Cecilia Horvath, markedssjef i Skruvat.

Related links

Emner

Kategorier


Fra vi ble grunnlagt i Sverige 2008 har vi raskt vokst til å bli Skandinavias største E-handel av bildeler på nett, med tusenvis av fornøyde kunder hver uke. Vårt mål er å alltid gi deg en god handleopplevelse der våre produkter, service og kompetanse samsvarer med kravene du har som kunde!

Kontakter

Astrid Johnsen

Astrid Johnsen

Pressekontakt Country Manager Norway +46 761 682 111

Skruvat.no - bra bildeler til lave priser

Skruvat.no selger bildeler på nettet. Vi gjør det billigere for privatpersoner og verksteder å vedlikeholde og reparere biler ved å tilby bildeler av høy kvalitet til en mye lavere pris enn vanlige butikker.

Skruvat.no
Gustavslundsvägen 151F
16751 Bromma
Sverige
Besøk våre andre nyhetsrom