Gå videre til innhold
STIHL RMA 765 V – stille og kraftig gressklipper til store grøntområder

Pressemelding -

STIHL RMA 765 V – stille og kraftig gressklipper til store grøntområder

Med den nye effektsterke og batteridrevne proffgressklipperen RMA 765 V fra STIHL er det enkelt å klippe selv store, kuperte områder. Gressklipperens lave lydnivå tillater arbeid på mer sensitive tider på døgnet, som gir enda mer effektive dager for arbeidere.


Med RMA 765 V henvender STIHL seg til profesjonelle brukere som stiller høye krav til holdbarhet, levetid, robusthet og kvalitet. Gartnere, kommuner og grunneiere med store eiendommer er eksempler på kunder som kan ha stor nytte av denne maskinen.

  • –RMA 765 V er en kraftig og effektiv maskin som også er lett å manøvrere. Det er til og med enkelt å klippe hellende og ujevnt terreng takket være de hev- og senkbare hjulene og den manuelle hastighetskontrollen, sier Mats Gustafsson, produktsjef i STIHL Norden.

Gressklipperen er utstyrt med ECO-modus for utvidet driftstid og seks hastighetsnivåer, fra 0 til 5,5 km/t. RMA 765 V er bakhjulsdrevet, har svingbare fremhjul og individuell klippehøydeinnstilling på samtlige hjul. Maskinen leveres dessuten med en slitesterk 80 liters gressoppsamler.

  • –Takket være det ergonomiske og sammenleggbare komforthåndtaket er det enkelt å sette inn og ta ut oppsamleren når den skal tømmes. De to multibladene med flytoptimerte kniver bidrar også til optimalt klipperesultat, sier Mats Gustafsson.

RMA 765 V drives med ryggbatteri som da monteres på maskinen, men også med løse AP-batterier via et adapter. Med det ryggbårne batteriet AR 3 000L kan man dekke opptil 3 100 kvadratmeter gressplen, og kombinert med en 63 cm klippebredde gjør dette gressklipperen optimal for store grøntområder.

RMA 765 V
Drift: Vario
Hastighet: 0-5,5 km/t
Klippebredde: 63 cm
Klippehøyde: 25–100 mm (8 trinn)
Lydeffektnivå: 96 dB
Gressoppsamler: 80 liter
Vekt: 44 kg


For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:

Mats Gustafsson, produktsjef i STIHL Norden, (+46) 302-248 00, mats.gustafsson@stihl.se
Benedicte Movik, pressekontakt i STIHL Norge, (+47) 94 14 45 24, benedicte.movik@stihl.no

Related links

Emner


Om STIHL

STIHL utvikler og produserer verktøy til hage, skogbruk og landskapspleie. Produktene selges kun via autoriserte STIHL fagforhandlere. Det nordiske hovedkontoret ligger i Stenkullen utenfor Gøteborg. I 2018 hadde STIHL en omsetning på 3,78 milliarder euro. Konsernet har drøyt 17 000 medarbeidere i ca. 160 land. Les mer på www.stihl.no

Kontakter

Emma Birgersson

Emma Birgersson

Pressekontakt PR og kommunikasjonssjef STIHL Norden +46 73 736 23 14

Tradisjon og kvalitet siden 1926

STIHL leverer maskiner og produkter for hage, skog og grøntområder. Via sertifiserte forhandlere tilbyr vi blant annet batteridrevne hagemaskiner som robotgressklippere, hekksakser og gresstrimmere, samt høytrykksvaskere, motorsager, ryddesager og smarte løsninger for både privatpersoner og profesjonelle brukere. STIHL er et globalt konsern med kvalitet og sikkerhet som motto, og vi arbeider for å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Konsernet har rundt 19 805 ansatte, og hadde en omsetning på 5,3 milliarder euro i 2023. Det nordiske hovedkontoret ligger i Sverige, med virksomhet i Norge, Danmark og Finland. Les mer på www.stihl.no.

STIHL Norge
Framnesveien 3B
3202 Sandefjord