Gå videre til innhold
Rom for alle hos Nordic Choice Hotels under Pride 2019

Pressemelding -

Rom for alle hos Nordic Choice Hotels under Pride 2019

Nordic Choice Hotels er stolt hovedpartner av Pride i Oslo, Göteborg, Stockholm, København og Helsinki. Med budskapet “Room for all” vil hotellkonsernet være synlig i paradene og på selskapets nærmere 200 hotell i Norden.

Kulturen i Nordic Choice Hotels er bygget på det rike mangfoldet de ansatte utgjør. Under Pride-markeringene i byer over hele Norden i sommer, vil selskapet vise sin støtte til mangfold og inkludering på tvers av kjønnsidentitet og legning. Det skal være rom for alle, både gjester og ansatte, alltid. I tillegg til å være hovedpartner, vil ansatte delta i paradene, og store og små arrangementer vil finne sted på hotellene.

– Hos Nordic Choice Hotels er det rom for alle uansett hvem du elsker eller hvordan du identifiserer deg. Ingenting er viktigere enn å bli akseptert som den du er - uansett hvilken kjønnsidentitet og legning du har. Både gjester og ansatte skal oppleve at dørene våre er vidåpne for mangfold, og alle skal føle seg inkludert. Vi er stolte over å være hovedpartner for Pride i Norden, og jeg ser frem til å oppleve Pride i sommer, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

I 2019 markerer Pride sitt 50-årsjubileum over hele verden. I 1969 startet den moderne homokampen i New York, og de mange viktige historiene og stemmene som har jobbet hardt for LHBTQI+ personers rettigheter gjennom årene som har gått, får ekstra oppmerksomhet under årets Pride. Nordic Choice Hotels markerer jubileet ved å fremheve ansattes historier og synliggjøre historiske helter under paradene.

– Nordic Choice Hotels er en viktig og langsiktig hovedpartner for Oslo Pride. Choice er en god alliert som lytter når vi løfter problemstillinger som er relevante for den skeive bevegelsen. De er en brobygger som kontinuerlig ønsker å utvide bevegelses- og ytringsrommet til de som ofte hverken blir sett eller hørt. Vi er utrolig stolte av at Nordic Choice Hotels og deres ansatte fortsetter å støtte oppunder likestilling og mangfold, sier Fredrik Dreyer, festivalsjef for Oslo Pride.

Startskuddet for Pride var i Bergen første uken av juni, West Pride Göteborg fulgte etter 12. –16. juni, og Oslo Pride finner sted 14. – 23. juni. Helsinki Pride starter 24. – 30. juni, Stockholm Pride braker løs 29. juli – 3. august, og København Pride avholdes 13. – 18. august. I Trondheim arrangeres Pride 6. – 15. september. 

Emner

Kategorier


Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 190 hoteller og 16 000 medarbeidere. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel®, Quality Hotelog Clarion Hotel®, samt et 20-talls frittstående hoteller. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896

Et av Nordens største hotellkonsern

Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 230 hotell over hele Norden tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hotell. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

Strawberry
Frederik Stangs gate 22-24
P.O. Box 2454 Solli 0201 Oslo
Besøk våre andre nyhetsrom