Gå videre til innhold
Søknadsfrist 1. septeber for Regionale prosjektmidler 2023

Nyhet -

Søknadsfrist 1. septeber for Regionale prosjektmidler 2023

Regionale prosjektmidler for visuell kunst

Søknadsfrist 1. september 2023

Vi ønsker å gi profesjonelle kunstnere i det visuelle kunstfeltet bedre vilkår i arbeidet med utstillinger og andre formidlingsprosjekter.

Vi anbefaler at du logger deg inn i god tid før fristen, og ser igjennom de punktene som skal være med i søknaden og respekterer begrensningene på antall tegn, typer vedlegg etc. Du kan redigere søknaden din helt frem til søknadsfristen 1. september 2023 kl. 13.

Related links

Emner

Regions

Kontakter

Hilde Tørdal

Hilde Tørdal

Pressekontakt Daglig leder
Linda S. Olsen

Linda S. Olsen

Pressekontakt Prosjekt- og formidlingsleder 41654633

Relatert innhold

Telemark kunstsenter er et regionalt kunstnerstyrt senter for samtidskunst som holder til i Skien, i bygningen til gamle Norges Bank fra 1849.

Vi formidler samtidskunst skapt av nålevende kunstnere og har som formål å sikre kunstneres ytringsfrihet i samfunnet. Vi utfører oppgaver på vegne av offentligheten, som å oppnevne kunstkonsulenter til kunst i offentlige rom-prosjekter, produserer turneer for Den Kulturelle Skolesekken, holder kurs for kunstnere og arrangerer, tilbyr omvisninger for grupper og kunstnerverksted for barn i Kunstlabben vår. Vi er medeier av kunstfestivalen Greenlightdistrict. I utstillingsperiodene er åpningstidene 12.00-16.00 hver dag utenom mandager. Ta kontakt med oss om du ønsker omvisning eller har spørsmål om billedkunst eller kunsthåndverk.

Telemark kunstsenter
Liegata 8
3717 Skien
Norge