Gå videre til innhold
Rekordgode tilbakemeldinger fra rektorer og lærere på årets Trivselsseminar

Nyhet -

Rekordgode tilbakemeldinger fra rektorer og lærere på årets Trivselsseminar


Nesten fire hundre lærere og trivselslederansvarlige fikk en herlig blanding av faglig påfyll, inspirasjon og spennende aktiviteter da de deltok på det årlige Trivselsseminaret 7. mars på Thon Hotel Arena i Lillestrøm. Årets seminar var det beste noensinne, ifølge seminardeltakerne, som fikk møte Kronprins Haakon, høre de dyktige foredragsholderne Solfrid Flateby og Pellegrino Riccardi, og oppleve en sterk personlig historie fra Josh Yandt, "The Doorman".

Målet for seminaret er å inspirere, engasjere og gi faglig påfyll til lærere og trivselslederansvarlige. I år deltok også flere fra både Sverige og Island. 

- Hvert år ønsker vi å lage et spennende program som er skreddersydd lærere, TL-ansvarlige og ledelsen på skolene. I år er det enormt positive tilbakemeldinger fra deltakerne. Vi tror at kombinasjonen av svært dyktige foredragsholdere som evner å formidle gode, personlige budskap med en riktig blanding av humor og alvor, og det engasjerende aktivitetskurset utendørs er noe av forklaringen, sier daglig leder Kjartan Eide i Trivselsleder. 

Fikk møte "The Doorman" fra Canada

I år fikk seminardeltakerne et svært personlig møte med Josh Yandt, "The Doorman". Josh kommer fra Canada og er et tidligere mobbeoffer. Han delte sin historie om hvordan en så enkel handling som å åpne dører kan spre vennlighet og skape et bedre skolemiljø. 

– Til å begynne med var elever og ansatte på skolen sjokkert, men jeg oppnådde hensikten. Å være snill er blitt mer kult, forteller Josh Yandt. 

5,7 av 6 mulige

Etter hvert seminar sendes det ut skriftlige evalueringer til deltakerne. Seminaret har alltid fått svært solide tilbakemeldinger, men i år gikk evalueringene virkelig til topps. Snittet på foredragsholderne er rekordhøye 5,7 av seks mulige.

- Vi er svært glade og takknemlige for at deltakerne opplever det så verdifullt å delta på seminaret. Dette er dagen hvor man skal bli inspirert og få konkret faglig påfyll. At tilbakemeldingene er så gode, betyr vel at vi har tenkt noe riktig. Vi gleder oss allerede til å levere minst like bra neste år, avslutter Eide.

Trivselsleder har allerede planlagt neste års seminar som avholdes 6. mars. 

Tilbakemeldinger fra lærere og rektorer:


- En fantastisk dag! Inspirasjon, faglig påfyll. Beste TL-seminar ever!!!

- Foredragene var veldig bra. Engasjerte og kunnskapsrike. Flott start med "The doorman" som innledning.

- Flere gode foredragsholdere med mye engasjement og som klarte å engasjere publikum. Veldig bra!!! Gikk hjem fra dagens seminar med et smil og med ny giv for Trivselsprogrammet.

- Hela dagen var helt suverän! Vi både grät och skrattade oss igenom hela dagen. Nu är vi taggade för resten av terminen och längtar redan till nästa trivselseminarie! Tack!

Emner

Kategorier

Relatert innhold

TRIVSELSPOSTEN
Vestbygata 10 C
2000 Lillestrøm
Norway