Pressemelding -

Nå kan hele Norges befolkning få installasjon av sin ladeboks fra InCharge

Nå tilbyr vi installasjon av InCharge smart hjemme over hele landet, for alle huseiere som vil installere en ladestasjon hjemme.

– Vi vil legge til rette for at alle skal kunne investere i elbil, også de som ikke bor i storbyområdene. Dette er en viktig del av å bemøte fremtidens miljøutfordringer, sier Espen Rosenborg, salgsjef på InCharge eMobility.

Tidligere har vi bare kunne tilby installasjon til sentrale områder i landet, men nå kan hele Norges befolkning velge til installasjon når de kjøper ladeboks fra InCharge. Det betyr at vi når flere av de som ønsker å lade elbilen hjemme, og at det blir enda lettere å ta avgjørelsen om å installere ladeboks hjemme.

Hos InCharge kan man velge mellom standard- og tilpasset installasjon, avhengig av forutsetningene hjemme. Selvfølgelig kan man også velge å sørge for installasjonen selv.

Les mer om installasjon over hele landet

Related links

Emner

  • Biltrafikk

Kategorier

  • elbil
  • ladeløsninger
  • ladeboks
  • incharge
  • elbilslading

InCharges Norgesreise startet for fullt i mars 2019, og vi holder til på Karenslyst Allé 53, 0271 Oslo. InCharge leverer skreddersydde ladeløsninger til elbil, for privat-, bedrifts- og det offentlige markedet i Norge. Espen Rosenborg er Sales Account Manager, og en av fire ansatte ved norgeskontoret. Vi har per i dag ca 1000 ladekortskunder, og vil ved utgangen av 2020 ha ca 350 ladepunkter i Norge. InCharge er et initiativ fra Vattenfall, et europeisk energiselskap med ca 20 000 ansatte, som i mer enn 100 år har levert energi til industri og menneskers hjem. Ved behov for mer info: espen.rosenborg@vattenfall.com, eller kundeservice@goincharge.com. Les mer om InCharge på incharge.vattenfall.no.

Kontakter

Melinda Johnsen

Pressekontakt

Relatert innhold