Katalog Ogrodowy JYSK 2021

Wpis na blogu -

Katalog Ogrodowy JYSK 2021

JYSK prezentuje nowości na sezon wiosna/lato 2021.

Poniżej znajdziesz szeroką gamę produktów na taras, balkon lub do każdego innego miejsca na świeżym powietrzu w Twoim otoczeniu. W tym sezonie firma JYSK mocno zwraca uwagę na certyfikaty towarzyszące meblom oraz akcesoriom ogrodowym (FSCOEKO-TEX), pokazując jak świadomie aranżować funkcjonalną przestrzeń na zewnątrz, w duchu odpowiedzialnych dla środowiska wyborów w przystępnej cenie.

10 TEGOROCZNYCH ULUBIEŃCÓW

W przypadku małego balkonu niezbędne jest wykorzystanie każdego metra kwadratowego. Składane blaty stołu YTTRUP i krzesła z regulowanym oparciem MADERNE to idealne rozwiązanie na ograniczoną przestrzeń. Drewno użyte do produkcji tych mebli pochodzi ze zrównoważonych upraw leśnych.

Wybierając jeden wygodny mebel wypoczynkowy i stawiając na dużą ilość roślin z łatwością można przekształcić każdy mały balkon lub taras w oazę dobrego samopoczucia.

Mieszając rózne rodzaje krzeseł ogrodowych przy jednym stole, możesz zapewnić gościom wyjątkową wygodę spędzania czasu w Twojej przestrzeni na zewnątrz, dopasowaną do różnych potrzeb. Krzesła ogorodwe w JYSK cechują się ponadczasowym skandynawskim wzornictwem i minimalistycznym stylem, którego elementy możesz dowolnie ze sobą mixować.

JAK WYBRAĆ KRZESŁA OGRODOWE? 👈Sprawdź nasz przegląd krzeseł.

Krzesło SADBJERG, nowość w asortymencie JYSK, jest odpowiedzią na zapotrzebowanie na meble ogorodowe przyjazne środowisku, jednocześnie utrzymane w minimalistycznym wzornictwie, wygodne, w przystępnej cenie. Plastik użyty do produkcji krzeseł pochodzi z recyklingu, wytwarzany jest z odpadów plastikowych zebranych w oceanie.

Więcej nowości znajdziesz w Katalogu Ogrodowym JYSK 2021:

Related links

Tematy

Kontakty prasowe

Sylwia Filimon

Press contact Kierownik ds. komunikacji i PR PR korporacyjny, relacje z mediami, komunikacja wewnętrzna +48 516 921 584
Klaudia Połom

Press contact Koordynator ds. Marketingu PR produktowy +48 571 293 904