Katalog nowości JESIEŃ/ZIMA

Wpis na blogu -

Katalog nowości JESIEŃ/ZIMA

Powitajmy nowości w JYSK.

Nowe kolory.

Nowe kształty.

Nowe materiały.

W JYSK ciągle dodajemy nowe produkty do naszej oferty, ale wczesną jesienią tego roku pojawi się ich zdecydowanie więcej. Sprawdź nasze nowości w KATALOGU.

Prezentujemy nasze nowości meblowe oraz nowe tekstylia i dodatki. W tym sezonie paleta kolorów inspiruje do łączenia zarówno harmonijnych, stonowanych kolorów, jak i swawolnych, kontrastowych barw. Kształty inspirowane są geometrycznymi wzorami - okręgami, półokręgami i prostokątami, które świetnie razem grają z bardziej naturalnymi kształtami. Różnorodność materiałów tworzy intrygującą mieszankę tekstur, łączących gładki metal z miękkim welurem lub naturalnym drewnem.

Specjalnie przygotowany KATALOG NOWOŚCI przeniesie Ciebie w świat inspiracji- powitaj wraz z nami nowości w JYSK.

Tematy

JYSK jest międzynarodową siecią handlową, wywodzącą się z Danii, która sprzedaje „wszystko dla domu”, założoną przez Larsa Larsena, który w 1979 roku otworzył swój pierwszy sklep w duńskim mieście Aarhus.

JYSK obejmuje obecnie 2 900 sklepów. Sieć zatrudnia ok. 24 000 pracowników w 51 krajach na całym świecie.
JYSK należy do  Lars Larsen Group, w której skład wchodzą liczne firmy m.in. z branży wnętrzarskiej, sieć restauracji, pole golfolwe. Łączny obrót Grupy wynosi 4,7 miliarda Euro, roczny obrót JYSK wyniosi 3,794 miliarda Euro.

Chociaż JYSK jest dziś firmą globalną, firma zarządzana jest w oparciu o skandynawskie korzenie. Odzwierciedla to kulturę firmy i sposób, w jaki prowadzimy działalność.

W Polsce JYSK istnieje od 2000 roku. Siedziba JYSK Polska znajduje się w Gdańsku. Sieć dynamicznie się rozwija, każdego roku otwieranych jest kilkanaście nowych placówek. Firma prowadzi też sprzedaż on-line. W Polsce JYSK zatrudnia ponad 2.250 osób.

Kontakty prasowe

Klaudia Połom