Nowości w asortymencie JYSK

Wpis na blogu -

Nowości w asortymencie JYSK

Jeszcze w lipcu w asortymencie JYSK czeka na Ciebie mnóstwo nowości.

Wprowadzamy nowe, dekoracyjne produkty, uzupełniające je tekstylia utrzymane w skandynawskim wzornictwie oraz kilka mniejszych mebli, które idealnie wpasują się w każde wnętrze, a jednocześnie zapewnią powiew świeżości w Twojej przestrzeni.

Wzornictwo, materiały i kolory nowych produktów uzupełniają się nawzajem. Dodatki inspirowane są równowagą i harmonią natury, a jednocześnie nawiązują do przeszłości.

MATHIAS - to ręcznie wykonany wazon ceramiczny ze specjalną powłoką szkliwną, nadającą mu niepowtarzalną, strukturalną powierzchnię. Ten wazon wyróżnia się we wnętrzu poprzez swój ekskluzywny wygląd nawiązujący do dzieł sztuki, inspirowany równowagą natury między stworzeniem, a zniszczeniem. Ten produkt z powodzeniem ozdobi Twoje wnętrze samodzielnie lub wypełniony kwiatami, gałęziami, czy sztucznymi łodygami podobnymi do piór - KRISTOFFER. W nowym asortymencie JYSK z powodzeniem znajdziesz produkty utrzymane w podobym trendzie:

A teraz coś o zupełnie innym wyglądzie. To mała szafeczka, idealna żeby pochwalić się najładniejszymi rzeczami. Wykonana z bambusu z przeszkolonymi drzwiami oraz bokami, dzięki czemu światło oświetla  wyjątkowe przedmioty wewnątrz: np. małe dzieła sztuki Twoich dzieci, pamiątki z fantastycznych wakacji, kolekcję kubków lub cokolwiek innego, co uznasz za wyjątkowe. Możesz także zawiesić tę szafkę w łazience do przechowywania perfum lub biżuterii.

Witryna TREND z kubkami ANDERES w różnych kolorach

Przezroczyste filiżanki do kawy ANDERS w zielonym, bursztynowym lub przezroczystym kolorze to zarazem funkcjonalny produkt i stylowy dodatek.  Są delikatne i wykonane z cienkiego szkła, a jednocześnie super praktyczne, można myć je w zmywarce, ustawiać jeden na drugim. Kolory są zrównoważone względem siebie, więc ogólna ekspresja jest bardzo harmonijna. Wersja przezroczysta ma zielony uchwyt, który pasuje do zielonego kubka. Jednocześnie oba pasują do wersji bursztynowej, co sprawia, że można je mieszać w dowolny sposób, poszukując ulubionego.

Kosz ARE wykonany jest z hiacyntu wodnego. Wyjątkowy wygląd zawdzięcza miękkim i krętym kształtom. Uchwyty sprawiają, że jest bardzo praktyczny i łatwy w przenoszeniu, dzięki czemu można go używać do realizacji swoich hobby np. dziergania na drutach, a także do łatwego przechowywania np. zabawek dla dzieci. Dzięki stylowi vintage ARE stanowi dobrą przeciwwagę dla szybkiego życia, nowoczestości i kultury cyfrowej, która nas otacza.

Kosze są dostępne w tak wielu różnych kształtach, rozmiarach i wyglądzie, że na pewno znajdziesz taki, który pasuje do Twojego wystroju. Nowy asortyment w JYSK tylko to ułatwia.

Więcej inspirujących zdjęć w naszych nowości TUTAJ.

Related links

Tematy

Kontakty prasowe

Sylwia Filimon

Press contact Dyrektor ds. komunikacji PR korporacyjny, relacje z mediami, komunikacja wewnętrzna +48 516 921 584

Powiązane historie

Scandinavian Sleeping & Living

JYSK to międzynarodowa sieć handlowa o skandynawskich korzeniach, która wspiera aranżacje każdej przestrzeni domowej, czy ogrodu.
Obecnie sieć JYSK obejmuje powyżej 3400 sklepów w 48 krajach, oferując bardzo dobrą ofertę dla klientów, niezależnie od tego czy preferują zakupy stacjonarne, czy online.
Założyciel Lars Larsen otworzył swój pierwszy sklep w Danii w 1979 roku. Dziś JYSK zatrudnia 30 000 pracowników.
JYSK jest częścią rodzinnej grupy Lars Larsen, której łączny obrót w roku obrotowym 2021/22 wyniósł 5,9 miliarda euro. Obroty JYSK wyniosły 5,2 miliarda euro w roku finansowym 2022/23.

W Polsce JYSK istnieje od 2000 roku. Siedziba znajduje się w Gdańsku.
JYSK Polska obejmuje około 260 sklepów i zatrudnia około 2 400 osób, wliczając Centrum Dystrybucji w Radomsku.