Letnie inspiracje z JYSK dla klientów

Wiadomość -

Letnie inspiracje z JYSK dla klientów

JYSK zachęca klientów do podzielenia się pomysłami na świeże, sezonowe dania w wyzwaniu na Instagramie #latozJYSKnatalerzu. Lato to idealny czas na wspólne spędzanie czasu, w tym wspólne posiłki. Jest to też pora roku, która obfituje w świeże, lokalne warzywa i owoce.

Marka przygotowała zachętę w postaci konkursu z nagrodami dla osób, które w sposób najbardziej kreatywny pokażą swoje pomysły na letnie danie i wykorzystają przy tym akcesoria z kolekcji JYSK.

Dodatkowo, osoby które śledzą profil JYSK na Instagramie mają możliwość zapoznać się i skorzystać z dwóch przepisów, przygotowanych specjalnie dla marki przez Mrs. Polka Dot.

Mrs Polka Dot, czyli Agnieszka na co dzień inspiruje na swoim blogu i na kanałach społecznościowych, między innymi tworząc pyszne dania dla starszych i dla młodszych.

Natmiast dla JYSK stworzyła  przepis na sałatkę z serem halloumi i ziołowo-cytrynowym dressingiem oraz przepis na zielone tagliatelle z miętowym pesto, szparagami i groszkiem. Oba dania idealnie wpisują się w letni klimat posiłków: czy to na domowym tarasie, balkonie, czy na pikniku.

Konkurs #latozJYSKnatalerzu trwa od 30.06 do 11.07.2021. Żeby wziąć w nim udział, należy dodać zdjęcie ze swoją ulubioną letnią potrawą (lub napojem), na którym będą widoczne co najmniej dwa artykuły JYSK z kategorii akcesoria kuchenne, dekoracje lub do domu. Regulamin konkursu znajduje się na stronie jysk.pl

Tematy

Kontakty prasowe

Sylwia Filimon

Press contact Dyrektor ds. komunikacji PR korporacyjny, relacje z mediami, komunikacja wewnętrzna +48 516 921 584

Scandinavian Sleeping & Living

JYSK to międzynarodowa sieć handlowa o skandynawskich korzeniach, która wspiera aranżacje każdej przestrzeni domowej, czy ogrodu.
Obecnie sieć JYSK obejmuje powyżej 3300 sklepów w 48 krajach, oferując bardzo dobrą ofertę dla klientów, niezależnie od tego czy preferują zakupy stacjonarne, czy online.
Założyciel Lars Larsen otworzył swój pierwszy sklep w Danii w 1979 roku. Dziś JYSK zatrudnia 30 000 pracowników.
JYSK jest częścią rodzinnej grupy Lars Larsen, której łączny obrót w roku obrotowym 2021/22 wyniósł 5,9 miliarda euro. Obroty JYSK wyniosły 5,2 miliarda euro w roku finansowym 2022/23.

W Polsce JYSK istnieje od 2000 roku. Siedziba znajduje się w Gdańsku.
JYSK Polska obejmuje około 260 sklepów i zatrudnia około 2 400 osób, wliczając Centrum Dystrybucji w Radomsku.