Nagroda główna "Siła Przyciągania" za #JYSKvlog

Wiadomość -

Nagroda główna "Siła Przyciągania" za #JYSKvlog

Nagroda główna dla #JYSKvlog w konkursie Siła Przyciągania organizowanym przez Puls Binsesu w kategorii „Out of the box”.

Jury doceniło #JYSKvlog za „Świeży, nieograny jeszcze, zwłaszcza przez duże firmy pomysł na vlog. Wręczająca nagrodę Inga Pyd, dyrektor HR i Administracji w LOTTE Wedel podkreśliła, że jury ujęło zaangażowanie do nagrań własnych pracowników, w tym dyrektora generalnego. Pracownicy w bezpośredni sposób rozmawiają z nami a dyrektor generalny uczył jak mówić nazwę firmy. Szczególnie doceniliśmy kreatywne podejście i wyjątkowo szerokie zasięgi. Tym bardziej, że vlog z dyrektorem stał się viralem w sieci. Dodatkowy efekt, co pojawiało się podczas naszych obrad to fakt zmiany percepcji i myślenia o organizacji nie tylko przez potencjalnych pracowników, ale także klientów tej firmy i to jest kolejny moment, w którym marka – klient - pracownik zaczynają się przenikać i stają się bardzo ważne dla sukcesu organizacji” - dodała Inga Pyd.

Nagrodę odebrała Aleksandra Chalimoniukm dyrektor komunikacji i PR JYSK Polska.

O konkursie

Konkurs „Siła Przyciągania” ma na celu wyłonienie najciekawszych i najskuteczniejszych kampanii, inicjatyw i akcji, które powodują, że firma nie tylko przyciąga, ale i zatrzymuje najbardziej utalentowanych pracowników. Nagradzamy organizacje, które widzą potencjał w budowaniu swojego wizerunku jako atrakcyjnego pracodawcy, przykładają dużą wagę do właściwego wdrożenia nowo zatrudnionych osób oraz dbają o ich zaangażowanie i rozwój. Chcemy, by zwycięskie projekty stawały się inspiracją dla całego polskiego rynku.

O #JYSKvlog

Vlog JYSK jest wyjątkowym projektem, w którym sami pracownicy JYSK Polska w kolejnych odcinkach opowiadają i pokazują, jak wygląda na co dzień praca w tej firmie. Bohaterem jednego z odcinków był już Dyrektor Generalny JYSK Polska Piotr Padalak, od którego widzowie mogli dowiedzieć się, jak prawidłowo wymawiać nazwę sieci, gdzie była pierwsza siedziba w Polsce i jak przez lata zmieniały się sklepy. Wszystkie odcinki vloga są dostępne na kanale YouTube JYSK Polska

Tematy

Kontakty prasowe

Sylwia Filimon

Press contact Dyrektor ds. komunikacji PR korporacyjny, relacje z mediami, komunikacja wewnętrzna +48 516 921 584

Scandinavian Sleeping & Living

JYSK to międzynarodowa sieć handlowa o skandynawskich korzeniach, która wspiera aranżacje każdej przestrzeni domowej, czy ogrodu.
Obecnie sieć JYSK obejmuje powyżej 3400 sklepów w 48 krajach, oferując bardzo dobrą ofertę dla klientów, niezależnie od tego czy preferują zakupy stacjonarne, czy online.
Założyciel Lars Larsen otworzył swój pierwszy sklep w Danii w 1979 roku. Dziś JYSK zatrudnia 30 000 pracowników.
JYSK jest częścią rodzinnej grupy Lars Larsen, której łączny obrót w roku obrotowym 2021/22 wyniósł 5,9 miliarda euro. Obroty JYSK wyniosły 5,2 miliarda euro w roku finansowym 2022/23.

W Polsce JYSK istnieje od 2000 roku. Siedziba znajduje się w Gdańsku.
JYSK Polska obejmuje około 260 sklepów i zatrudnia około 2 400 osób, wliczając Centrum Dystrybucji w Radomsku.