Store Takeover, czyli JYSK Polska nagradza pracowników

Wiadomość -

Store Takeover, czyli JYSK Polska nagradza pracowników

Jak co roku, JYSK Polska prowadzi wyjątkową akcję Store Takeover. Pracownicy najlepszego sklepu w Polsce, w nagrodę za zaangażowanie i osiągnięte wyniki, wyjeżdżają na zagraniczną wycieczkę. Ich obowiązki na miejscu jednego dnia przejmą managerowie firmy. W tegorocznej edycji, nagrodzona została załoga sklepu JYSK w Galerii Morena w Gdańsku. W tym samym czasie - 8 kwietnia, startuje akcja promocyjna, w ramach której oferowane będą rabaty aż do 80 %. Obniżki obowiązywać będą do 20 kwietnia.

JYSK Polska prowadzi szeroko zakrojone działania motywacyjne dla pracowników i wspierające ich w rozwoju oraz realizacji zawodowych zamierzeń. – Mamy bogaty pakiet nagród i premii, jednak akcja Takeover to coś zupełnie unikalnego – mówi Piotr Padalak, Dyrektor Generalny JYSK Polska. – Doceniamy pracę i zaangażowanie naszych pracowników, chcemy im podziękować i wyróżnić ich w wyjątkowy sposób – taki, który będzie jak najbardziej atrakcyjny przede wszystkim dla nich. Za takie rozwiązanie uznaliśmy wspólny, zagraniczny wyjazd, a opinie, jakie docierają do nas dowodzą, że był to przysłowiowy „strzał w dziesiątkę”.

Akcja Takeover jest prowadzona przez JYSK Polska od kilku lat. To zwycięzcy sami decydują, gdzie będą wypoczywać. Już 7 kwietnia, zespół z gdańskiego sklepu JYSK w Galerii Morena, rozpocznie urlop w Hiszpanii, na Costa Blanca. Specjalnie dla nich został opracowany atrakcyjny program, obejmujący wypoczynek czynny, ciekawe wycieczki, jak i czas na relaks. Wielkim atutem wspólnego wyjazdu jest też jeszcze mocniejsza integracja załogi.

Gdy wyróżnieni pracownicy będą odpoczywać na zagranicznym wyjeździe, przez jeden dzień (9 kwietnia) ich obowiązki w sklepie przejmą managerowie JYSK Polska. To oni zajmą się obsługą klientów. – „Przejęcia” sklepu przez managerów nie było w pierwotnych założeniach akcji nagradzającej pracowników – mówi Piotr Padalak. – Uznaliśmy jednak, że będzie to świetna okazja to bezpośredniego kontaktu z klientami. Poznanie ich potrzeb, oczekiwań, powodów stojących za wyborem określonych produktów – to wszystko ma kluczowe znaczenie w realizacji naszej misji. Jestem głęboko przekonany, iż takie działania skutecznie pomagają nam tworzyć optymalne rozwiązania, do kreowania komfortowych i pięknych przestrzeni mieszkalnych.

Related links

Tematy

Kontakty prasowe

Sylwia Filimon

Press contact Dyrektor ds. komunikacji PR korporacyjny, relacje z mediami, komunikacja wewnętrzna +48 516 921 584

Scandinavian Sleeping & Living

JYSK to międzynarodowa sieć handlowa o skandynawskich korzeniach, która wspiera aranżacje każdej przestrzeni domowej, czy ogrodu.
Obecnie sieć JYSK obejmuje powyżej 3300 sklepów w 48 krajach, oferując bardzo dobrą ofertę dla klientów, niezależnie od tego czy preferują zakupy stacjonarne, czy online.
Założyciel Lars Larsen otworzył swój pierwszy sklep w Danii w 1979 roku. Dziś JYSK zatrudnia 30 000 pracowników.
JYSK jest częścią rodzinnej grupy Lars Larsen, której łączny obrót w roku obrotowym 2021/22 wyniósł 5,9 miliarda euro. Obroty JYSK wyniosły 5,2 miliarda euro w roku finansowym 2022/23.

W Polsce JYSK istnieje od 2000 roku. Siedziba znajduje się w Gdańsku.
JYSK Polska obejmuje około 260 sklepów i zatrudnia około 2 400 osób, wliczając Centrum Dystrybucji w Radomsku.