Weź torbę na rabat!

Wiadomość -

Weź torbę na rabat!

JYSK uczy świadomych zakupów i zachęca do noszenia własnej torby. Dzięki temu razem możemy ograniczać ilość zużywanych siatek i toreb. Przyjdź do JYSK ze swoją torbą, a wszystko co w niej zmieścisz kupisz z dodatkowym rabatem 15%.

Na pewno masz już nawyk zabierania ze sobą torby na zakupy spożywcze. Zabierz ją też na zakupy do JYSK i razem zawalczmy o naszą planetę. Promocja dla tych, którzy wezmą własna torbę na zakupy we wszystkich sklepach JYSK trwa w dniach 7-9.11.2019.

Akcja JYSK to nowa odsłona akcji promocyjnej polegającej na przyznaniu rabatu na wszystkie produkty, które mieszczą się w torbie. Zachęcamy naszych klientów do przychodzenia z własnymi torbami. Jest to pomysł pracownika JYSK z działu marketingu – Macieja Strzeleckiego, który sam na co dzień prowadzi bardzo ekologiczny styl życia. Dzięki zaangażowaniu naszych pracowników w tworzenie planów i akcji marketingowych także w ten sposób możemy edukować i podnosić świadomość wśród naszych klientów - mówi Aleksandra Chalimoniuk, dyrektor Komunikacji i PR JYSK Polska

Wiele osób ma już nawyk chodzenia na zakupy spożywcze z własnymi torbami. Jednak rzadko widzimy klientów, którzy noszą własne torby wybierając produkty wyposażenia wnętrz czy dodatki do domu. Naszą akcją promocyjną chcemy się przyczynić do podnoszenia świadomości wśród naszych klientów i zachęcić do noszenie ze sobą toreb na zakupy zawsze – dodaje Aleksandra Chalimoniuk.

Klient może ze sobą zabrać swoją ulubioną torbę, bez względu na wielkość, sam decyduje z jaką torbą przyjdzie. Wszystko, co w niej zmieści będzie policzone z rabatem 15 % - dodaje Joanna Kalinowska, dyrektor sprzedaży i marketingu JYSK. Wiemy, że każdy ma inne potrzeby i sam zdecyduje jakie zakupy są w danej chwili potrzebne – podkreśla Joanna Kalinowska

Dla klientów, którzy z jakiegoś powodu nie będą mieli własnej torby, oferujemy torby wielokrotnego użytku, które mamy w sprzedaży.

Warunki promocji określa regulamin dostępny pod linkiem:

Tematy

JYSK jest międzynarodową siecią handlową, wywodzącą się z Danii, sprzedającą „wszystko dla domu”. Sieć założona została przez Larsa Larsena, który w 1979 roku otworzył swój pierwszy sklep w duńskim mieście Aarhus.

JYSK obejmuje obecnie 2 949 sklepów. Firma prowadzi też sprzedaż on-line.

Sieć zatrudnia ok. 25 600 pracowników w 51 krajach na całym świecie.

JYSK należy do  Lars Larsen Group, w której skład wchodzą liczne firmy m.in. z branży wnętrzarskiej, sieć restauracji, pole golfolwe. Roczny obrót JYSK wyniosi 4,1 miliarda Euro.

Chociaż JYSK jest dziś firmą globalną, firma zarządzana jest w oparciu o skandynawskie korzenie. Odzwierciedla to kulturę firmy i sposób, w jaki prowadzimy działalność.

W Polsce JYSK istnieje od 2000 roku. Siedziba JYSK Polska znajduje się w Gdańsku. W Polsce JYSK obejmuje 238 sklepów i zatrudnia ponad 2.250 osób.

Kontakty prasowe

Sylwia Filimon

Press contact Kierownik ds. komunikacji i PR PR korporacyjny, relacje z mediami, komunikacja wewnętrzna +48 516 921 584
Klaudia Połom