Skip to content
We Own The Night TV - On Demand Gelanceerd op het OTT Platform van Red Bee - Exclusieve Pay-Per-View DJ Sets voor een Internationaal Publiek

Press release -

We Own The Night TV - On Demand Gelanceerd op het OTT Platform van Red Bee - Exclusieve Pay-Per-View DJ Sets voor een Internationaal Publiek

Red Bee Media levert managed OTT-diensten voor de nieuwe on-demand-versie van WE OWN THE NIGHT TV, het Nederlandse tv-programma waarin DJ’s live-sets met electronic dance music op tv spelen. Op 1 september werd WE OWN THE NIGHT TV – On Demand gelanceerd, waar gebruikers pay-per-view sets kunnen kopen van internationale top-DJ’s als Blasterjaxx, Bassjackers en Julian Jordan. Deze on demand-dienst is ontwikkeld als een antwoord op het feit dat veel live-optredens door corona niet door kunnen gaan.

‘De dance-sector is zwaar getroffen door de coronapandemie. Promotors, leveranciers en artiesten zagen hun inkomsten ineens opdrogen,’ zegt Wilco Jung, de bedenker van WE OWN THE NIGHT TV – On Demand. ‘Wij willen de fans weer in contact met de artiesten brengen door ze de gelegenheid te geven beats van absolute wereldklasse in huis te halen. Deze toepassing van OTT is uniek in de dance-wereld en is mogelijk gemaakt dankzij Red Bee. Deze opzet biedt een pandemiebestendige manier om de broodnodige inkomsten te genereren voor alle betrokken partijen en om dance-fans wereldwijd tot ver in de toekomst het feestje naar de huiskamer te brengen.’

WE OWN THE NIGHT TV – On Demand werkt op basis van pay-per-view: er zijn dus geen maandelijkse abonnementskosten, gebruikers betalen alleen voor de sets waar ze naar kijken. Het aanbod omvat sets van gevestigde namen die al een grote schare fans hebben, maar ook sets van aanstormend talent dat een groter publiek wil bereiken.

‘De dramatische gevolgen van de coronapandemie, die live-optredens onmogelijk maakte, hebben in de cultuursector geleid tot een grote vraag naar de mogelijkheden om content zowel live als on-demand direct bij de fans thuis te brengen,’ zegt Josbert van Rooijen, Head of Market Area Benelux, Central & Eastern Europe bij Red Bee Media. ‘WE OWN THE NIGHT – On Demand is een mooi voorbeeld van de wijze waarop allerhande media- en entertainmentbedrijven zich beraden op hun verdienmodel en nieuwe manieren om hun publiek te bereiken. We zijn blij dat we hieraan kunnen meewerken en we hopen dat de mensen thuis van de muziek genieten!’

Er verschijnen elke week nieuwe live sets op WE OWN THE NIGHT TV – On Demand, die gebruikers voor slechts €2,99 per set kunnen kopen. Kijk op ondemand.weownthenight.tvvoor het volledige aanbod.

Het complete OTT-platform van Red Bee stelt merken en contentaanbieders in staat om snel en gemakkelijk een eigen volwaardige streamingdienst op te zetten. Het ondersteunt alle soorten streaming, van lineaire en live-uitzendingen tot uitgesteld en on-demand kijken, en het volledige scala aan betaalmodellen (waaronder advertenties, abonnementsmodellen, pay-per-view en vouchers). Het platform kan gemakkelijk geïntegreerd worden met de vele andere diensten die Red Bee levert, zoals content-aggregatie, metadata en automatische ondertiteling. Het voorziet ook in uitgebreide mogelijkheden voor geoblocking en DRM, en daarmee voor segmentering van doelgroepen.

Related links

Subjects

Tags


Over Red Bee Media
Red Bee Media is een wereldwijd opererend mediabedrijf gevestigd in Londen met 2300 media-experts in Europa, het Midden-Oosten, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Iedere dag kijken miljoenen mensen op alle continenten naar televisieprogramma’s die worden voorbereid, beheerd, uitgezonden en gestreamd door Red Bee Media. Red Bee helpt een aantal van de sterkste merken, omroepen en contentaanbieders ter wereld om hun publiek direct, overal en op elk gewenst tijdstip te bereiken. Met zijn portfolio van end-to-end managed services biedt Red Bee innovatieve oplossingen voor de hele keten van content delivery, van Live & Remote productie, Managed OTT, Distributie, Media Management, Access Services en Content Discovery tot Playout and Post-Productie. Red Bee – Wowing audiences. By creating what’s next.

Web: www.redbeemedia.com Twitter: @redbeemedia LinkedIn: Red Bee Media


Voor meer informatie:

Jesper Wendel, Head of Communications, Red Bee Media

jesper.wendel@redbeemedia.com +33(0)786 63 19 21


Over WE OWN THE NIGHT TV

WE OWN THE NIGHT TV wil een nieuwe invulling geven aan de zaterdagavond. De band tussen artiest en fan herstellen met een toekomstbestendig content-ecosysteem. Met een wekelijks tv-programma rond electronic dance music dat in heel Nederland te zien is op Ziggo TV. En het kersverse on demand dance-platform dat het feestje bij de internationale dance-liefhebber thuis brengt.

WE OWN THE NIGHT TV is opgericht door Wilco Jung, die zijn strepen in de muziekindustrie verdiend heeft met WE ARE THE NIGHT. Een content marketingbureau gespecialiseerd in internationale artiesten en evenementen. Gericht op slimme en strategische manieren om content te creëren. De branding-missie te ondersteunen met een zinvol contentplan.

Creëerde in zijn rol als oprichter van het bedrijf content voor een keur aan artiesten, labels en promotors, zoals Tiësto, Paul Oakenfold, Ferry Corsten, Robbie Rivera, Armada Music, Black Hole Recordings en het befaamde Electric Love Festival in Salzburg.

Web WE ARE THE NIGHT: www.wearethenight.com

Op WE OWN THE NIGHT TV – On Demand verschijnen elke week nieuwe live sets die gebruikers voor slechts €2,99 per set kunnen kopen. Kijk op ondemand.weownthenight.tv voor het volledige aanbod. Volg WE OWN THE NIGHT TV op Facebook en Instagram via @weownthenighttv

Web WE OWN THE NIGHT TV - On Demand https://ondemand.weownthenight.tv

Voor meer informatie over WE OWN THE NIGHT TV - On Demand:

Wilco Jung, oprichter WE OWN THE NIGHT TV

wilco@wearethenight.com +31619204070

Press contacts

Jesper Wendel

Jesper Wendel

Press contact Head of Communications Communications & PR +33786631921

Related content

Related stories