Blogginnlegg -

Ric Dragon kommer til Oslo

Det er derfor en glede å melde den første foredragsholder til rethink conf // 04. Han heter Ric Dragon, forfatter av bestselgeren Social Marketology - som kommer høyt anbefalt av mange av våre tidligere foredragsholdere, med blant annet forord av David Armano.

Boken Social Marketology handler om hvordan man kan forbedre prosesser i sosiale medier samt få livslange kundeforhold. Den er utgitt av McGraw Hill. Dragon er med-grunnlegger og CEO av DragonSearch, et digital markedsføringsbyrå som utfører tjenester til et bredt spekter av nasjonale merkevarer som MusicCares, Loehmanns, Steuben, Raritan, Rifton, X-Rite, med flere. I løpet av sin karriere som har vart over 15 år innen digitale medier, har Ric hatt fokus på brukeropplevelser og prosessforbedrings metoder i bruk og webutvikling.

Dragon er for tiden spaltist for MarketingLand og Sosial Medier Monthly, og en hyppig foredragsholder på søk og sosiale konferanser som BlogWorld, SMX-Østen, Brands Conf, Gravity Summit, og andre. Når han ikke holder foredrag eller skriver, kan Ric ofte bli sett bak et trommesett i en jazz lounge, eller i hans atelie.


Related links

Emner

  • Bedrifter, allment

Kategorier

  • social business
  • marketing
  • forfatter
  • social marketology

Kontakter

Arnt Eriksen

Pressekontakt Founder & Curator Content, Speakers, Press, Event +46766122150