Armonie și pace cu noua colecție Nordic Mood pentru Vara 2021

Comunicat de presă -

Armonie și pace cu noua colecție Nordic Mood pentru Vara 2021

Într-o lume haotică și agitată, casa este locul în care ne găsim liniștea și echilibrul. Noua colecție Nordic Mood pe care JYSK a pregătit-o pentru Vara 2021 este menită să transforme casa într-un loc liniștit și calm.

Incertitudinea este un sentiment cu care mulți dintre noi suntem familiari în acest moment. Lumea pare un loc agitat, prin care ne luptăm pentru a ne găsi propriul drum. Atunci când suntem acasă, însă, ne dorim să lăsăm neliniștile deoparte, să ne găsim liniștea, să trăim armonios și să uităm de lucrurile negative din jurul nostru.

Conceptul noii colecții Nordic Mood propusă de JYSK pentru sezonul estival este de a restabili armonia în casele noastre. Prin culorile sale calme, produsele din noua colecție îmbie la relaxare. Colecția ajunge în magazinele JYSK la finalul lunii aprilie.

“Produsele colecției Nordic Mood urmează un trend care este popular în ultima vreme, cel al decorațiunilor cu aspect artizanal, natural. De exemplu, castronul JO din ceramic de culoare albastru deschis are o formă neregulată, un aspect asemănător cu cel al produselor realizate de mână. Coșul EIRIK, realizat din iarbă de mare împletită, are un aspect natural”, spune Tina Nymann, Category Buyer Homeware la JYSK.

Focus catre sustenabilitate

Sustenabilitatea este un aspect important al colecției. Cutiile de depozitare BJORK sunt realizate din hârtie reciclată și sunt disponibile în două dimensiuni: o cutie mare și una mică. Covorul KEJSERKRONE este realizat din bucăți de piele reciclată și este foarte potrivit pentru o bucătărie sau un hol în stil rustic.

JYSK aduce în gamă și noile traiste NILS, realizate din poliester si bumbac reciclat. Produsul este disponibil în trei culori: gri antracit, kaki și terracotta.

“Este o traistă de cumpărături foarte spațioasă, care poate fi folosită în mai multe scopuri. Inscripția de pe material reprezintă noul nostru slogan de sustenabilitate: LOVE PLANET – EVERYDAY ESSENTIALS”, spune Tina.

3 recomandări din colecție

Traista de cumpărături NILS - realizată din polyester și bumbac reciclat, disponibilă în culorile gri antracit, kaki și terractotta.

Cutiile de depozitare BJORK – în două dimensiuni, realizate din hârtie reciclată.

Perna deco VALERIANA – disponibilă în culorile gri, roșu și galben, cu umplutură din pene și față de pernă din bumbac și in.

Categories

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 96 de magazine în România.

Raluca Dascălu

Press contact Communications Manager JYSK România Communications and PR +40721509599

Related content

Scandinavian Sleeping and Living

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Compania scandinavă își desfășoară activitatea în peste 48 de țări, are peste 31.000 de angajați și peste 3.400 de magazine.

JYSK are mereu o ofertă excelentă și servicii competente, indiferent de modalitatea în care clienții vor să achiziționeze produsele, dintr-un magazin fizic sau online.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus.

Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 140 de magazine în România.

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 5,9 miliarde EUR în anul financiar 2021-2022.

Cifra de afaceri JYSK la nivel global este de 5,2 miliarde EUR în anul financiar 2022-2023.