Familia lui Lars Larsen își exprimă recunoștința pentru sprijinul primit

Comunicat de presă -

Familia lui Lars Larsen își exprimă recunoștința pentru sprijinul primit

Familia apropiată a lui Lars Larsen își exprimă recunoștința față de sprijinul primit după trecerea în neființă a lui Lars Larsen. Familia a decis să dubleze suma strânsă pentru susținerea asociației Danish Cancer Society.

Pe 19 august, Danemarca l-a pierdut pe faimosul antreprenor, după ce Lars Larsen a murit în casa lui din Silkeborg, Danemarca.

Vestea dispariției lui Lars Larsen, precum și ceremonia funerară, au atras atenția presei daneze și au stârnit numeroase mesaje de condoleanțe de la oameni pe rețelele sociale, în scrisori și comentarii postate la articolele care prezentau viața lui Lars Larsen.

Mai mult decât atât, un număr impresionant de oameni au strâns bani pentru Danish Cancer Society, la inițiativa familiei lui Lars Larsen.

Sprijinul primit înseamană foarte mult pentru familie.

“A fost o experiență emoționantă, am primit o mulțime de mesaje pozitive și ne-am dat seama cu adevărat cât de mult i-a inspirat tatăl meu pe ceilalți oameni. În numele mamei mele, al meu, al surorii mele și al copiilor noștri, vreau să îmi exprim recunoștința pentru sprijinul și mesajele primite. Le mulțumesc tuturor membrilor familiei, prietenilor, partenerilor de afaceri și celor care au adus un omagiu tatălui meu, chiar dacă nu l-au cunoscut personal”, a spus președintele board-ului Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

Reacții respectuase

Fiul lui Lars Larsen transmite mulțumiri și presei, care a tratat dispariția lui Lars Larsen cu multă considerație.

“A existat mult interes din partea presei față de dispariția tatălui meu și față de importanța lui în comunitatea oamenilor de afaceri din Danemarca. La ceremonia funerară, mai ales, au fost prezenți mulți jurnaliști. Cu toate acestea, cu toții au respectat viața noastră privată și nevoia de a trece prin acest moment greu alături de familie, fără a fi nevoiți să răspundem la întrebări din partea presei în acea zi. Am apreciat foarte mult acest lucru”, a spus Jacob Brunsborg.

Dublarea donației

El apreciază de asemenea sprijinul pe care oamenii l-au acordat organizației Danish Cancer Society, care au donat peste 550.000 DKK prin intermediul site-ului www.mindegave.dk

Au contribuit la donație familia, prietenii, angajații, partenerii de afaceri, precum și un număr impresionant de oameni care nu l-au cunoscut personal pe Lars Larsen, dar care și-au dorit ca astfel să își exprime sprijinul.

“Acest lucru a însemnat foarte mult pentru noi, iar pentru a ne exprima aprecierea, am decis ca Lars Larsen Group să dubleze suma colectată până sâmbăta aceasta. Prin susținerea financiară a cercetărilor din domeniul tratamentului cancerului, speranța noastră este ca mai puține familii să treacă prin experiența prin care am trecut noi, în perioada în care tatăl meu a fost bolnav” a spus Jacob Brunsborg.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 52 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de fondatorul ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,25 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3,58 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 76 de magazine în România.

Raluca Dascălu

Press contact Communications Manager JYSK România Communications and PR +40721509599

Related content

Scandinavian Sleeping and Living

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Compania scandinavă își desfășoară activitatea în peste 48 de țări, are peste 31.000 de angajați și peste 3.300 de magazine.

JYSK are mereu o ofertă excelentă și servicii competente, indiferent de modalitatea în care clienții vor să achiziționeze produsele, dintr-un magazin fizic sau online.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus.

Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 130 de magazine în România.

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 5,9 miliarde EUR în anul financiar 2021-2022.

Cifra de afaceri JYSK la nivel global este de 5,2 miliarde EUR în anul financiar 2022-2023.