Înapoi la trecut cu noua colecție Nordic Mood pentru Toamna 2020

Comunicat de presă -

Înapoi la trecut cu noua colecție Nordic Mood pentru Toamna 2020

Noua colecție Nordic Mood pentru Toamna 2020, lansată de JYSK luna aceasta, este definită de materiale rustice, finisaje antichizate și culori calde, inspirate de decorațiunile folosite în trecut în casele tradiționale.

“Prin noua colecție Nordic Mood ne dorim să celebrăm formele unice și frumusețea culorilor specifice trecutului, dându-le un suflu nou, modern, adaptat interioarelor din zilele noastre”, spune Tina Nymann, Category Buyer la JYSK.

Colecția include obiecte decorative și textile pentru casă în culori naturale, calde, realizate din materiale cu aspect tradițional. Un exemplu este vaza SVERRE de culoare cărămizie, realizată din dolomit, un mineral des întâlnit în natură. Forma vazei este inspirată din perioada antichității. Vaza SVERRE poate fi completată cu penele artificiale KRISTOFFER, disponibile în culorile trandafiriu, nisipiul sau verde închis.

Ceștile ANDERS realizate manual în diferite culori vii și jucăușe amintesc de design-ul lor de anii '60, sunt stivuibile și vor putea fi așezate cu ușurință în mașina de spălat vase.

O altă decorațiune de efect este coșul împletit ARE din zambilă de apă, o soluție interesantă de depozitare dacă îți dorești ceva cu un farmec aparte, în locul unor simple cutii.

Un contrast plăcut cu elementele rustice vine de la sfeșnicul ERVIN fin fier, cu finisaj auriu și cu un aspect geometric modern.

Din categoria textilelor pentru casă, colecția include husa KAPRIFOL cu dungi multicolore, în ton cu tendințele actuale, care creează o combinație excelentă cu patura matlasată VALMUE. Culorile vesele din noua colecție Nordic Mood sunt principalele atracții ale acestui sezon.

Produsele din noua colecție Nordic Mood sunt disponibile în magazinele JYSK începând cu luna august 2020.

Despre colecția Nordic Mood

Nordic Mood este o colecție recurentă lansată de JYSK de patru ori pe an, care include decorațiuni ce urmează trendurile momentului. Scopul colecției este de a pune accent pe noutățile sezonului și de a-i inspira pe clienții aflați în căutare de idei pentru decorarea locuinței.

Colecția Nordic Mood este disponibilă pentru o perioadă limitată de timp.

Produsele care fac parte din colecție:

Cana ANDERSPătură matlasată VALMUECovor SOLROS

Dulăpior TREND

Floare artificială LUCASCoș ARE

Pernă LILJE

Pernă KAPRIFOL

Sfeșnic ERVIN

Vază SVERRE

Flore artificială KRISTOFFER

Categories

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2900 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3.79 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 90 de magazine în România.

Raluca Dascălu

Press contact Communications Manager JYSK România Communications and PR +40721509599

Related content

Scandinavian Sleeping and Living

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Compania scandinavă își desfășoară activitatea în peste 48 de țări, are peste 31.000 de angajați și peste 3.400 de magazine.

JYSK are mereu o ofertă excelentă și servicii competente, indiferent de modalitatea în care clienții vor să achiziționeze produsele, dintr-un magazin fizic sau online.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus.

Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 140 de magazine în România.

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 5,9 miliarde EUR în anul financiar 2021-2022.

Cifra de afaceri JYSK la nivel global este de 5,2 miliarde EUR în anul financiar 2022-2023.