Cum va arăta noul centru de distribuție din Ecser, Ungaria

Comunicat de presă -

JYSK investește 200 de milioane de euro într-un nou centru de distribuție în Ungaria

În luna aprilie 2020, JYSK începe construcția unui nou centru de distribuție în Ecser, Ungaria. Atunci când va fi funcțional, centrul de distribuție va crea aproximativ 300 de locuri de muncă și va contribui la capacitatea logistică pe care compania o are în Europa.

O serie de containere albastre au fost deja plasate în zona Ecser, în apropierea orașului Budapesta, acolo unde începe construcția noului centru de distribuție JYSK. În curând va începe excavarea unui lot de aproximativ 560.000 de mp.

JYSK își extinde capacitatea logistică pentru a putea livra mai rapid produse clienților din Europa Centrală.

“Deși situația coronavirusului are un impact uriaș asupra companiei JYSK, este important pentru noi să investim în viitor. Atunci când viața va reveni la normal, oamenii vor avea în continuare nevoie de paturi, plăpumi, perne, precum și de alte produse necesare caselor lor. Pentru a putea să le oferim aceste produse, avem nevoie de o organizare logistică bună, care va fi asigurată prin adăugarea unui nou centru de distribuție în Ecser, Ungaria”,spune Allan K. Kjærgaard, Executive Vice President Logistics în JYSK.

Mai aproape de clienți și de magazine

Clădirile care vor forma noul centru de distribuție – care includ două high bay-uri, platforme de încărcare și descărcare a camioanelor și spații de birouri pentru partea administrativă – se vor desfășura pe o suprafață de 143.000 de mă. Cele două high bay-uri au o capacitate de stocare de 205.000 paleți.

“Extinderea prin noul centru de distribuție din Ecser, Ungaria, ne va ajuta să livrăm produsele mai repede și mai eficient direct către clienți și către sute de magazine. Ne așteptăm să economisim 4,5 milioane de km pe an în transportul bunurilor, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra mediului și ne va ajuta să oferim servicii de calitate clienților”, spune Allan K. Kjærgaard.

Compania preconizează că centrul de distribuție din Ecser, Ungaria, va fi operațional la mijlocul anului 2022. Atunci când va funcționa la întreaga capacitate, centrul de distribuție din Ecser va deservi clienții și magazinele JYSK din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Croația, Bosnia și Serbia.

În cifre

• Noul centru de distribuție din Ecser, Ungaria, va crea aproximativ 300 de locuri de muncă atunci când va fi operațional.
  • Clădirile noului centru de distribuție se întind pe o suprafață de 143.000 de mp.
  • Datorită amplasării sale, compania se așteaptă să economisească 4,5 milioane de km pe an în transportul produselor.
  • JYSK investește 200 de milioane de euro în noul centru de distribuție din Ecser, care va fi operațional la mijlocul anului 2022.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 52 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3.79 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 85 de magazine în România.

Raluca Dascălu

Press contact Communications Manager JYSK România Communications and PR +40721509599

Related content

Scandinavian Sleeping and Living

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Compania scandinavă își desfășoară activitatea în peste 48 de țări, are peste 31.000 de angajați și peste 3.300 de magazine.

JYSK are mereu o ofertă excelentă și servicii competente, indiferent de modalitatea în care clienții vor să achiziționeze produsele, dintr-un magazin fizic sau online.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus.

Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 130 de magazine în România.

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 5,9 miliarde EUR în anul financiar 2021-2022.

Cifra de afaceri JYSK la nivel global este de 5,2 miliarde EUR în anul financiar 2022-2023.