Exemplu de amenajare după tendința EASE

Comunicat de presă -

JYSK prezintă trendurile anului 2024: ENCIRCLE si EASE

Pentru anul 2024, JYSK a pregătit noi decorațiuni, textile pentru casă, coșuri de depozitare, mic mobilier și produse pentru bucătărie. Acestea urmează linia stilistică a celor două trenduri care i-au inspirat de designerii JYSK: Encircle și Ease.

În fiecare an, JYSK pregătește două tendințe care dau tonul pentru colecțiile noi. Tendințele sunt inspirate de direcțiile actuale din designul interior și de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, de nevoile și aspirațiile oamenilor.

Cele două tendințe noi pun în valoare dorința de a te bucura de viață și celebrează noul sezon cu un spirit curios, dornic de a merge înainte, dar în același timp atent.

Albastru indigo este una dintre culorile care accentuează tendința EASE.

EASE – Calm și relaxare

De exemplu, prin noul trend EASE căutăm calmul prin modele clasice, care vin cu o nouă abordare a influențelor nordice, ne stimulează simțurile și ne fac să ne simțim mai calmi.

Vrem ca în casa noastră să aducem un sentiment de relaxare și să simțim că putem trăi o viață fericită. Cu decorațiuni în diferite nuanțe de albastru indigo, tonuri de nisipiu și un verde prăfuit, atmosfera ar trebui să ne aducă aceeași senzație pe care o primim de la ascultarea valurilor calme. Culorile predominante sunt completate de tonuri de bază precum Latte, maro închis, alb și bej.

Materialele precum lemnul, sticla, ceramica, bambusul, bumbacul și aspectul de in sunt cele care apropie casa noastră de frumusețea naturii din apropierea mării.

Materialele și culorile aturale sunt specifice tendinței ENCIRCLE.

ENCIRCLE – Simplitate și confort

O lume agitată ne-a făcut să ne întoarcem la ceea ce prețuim, și anume o viață simplă. Căutăm stabilitate în casa noastră prin culori clasice, confort și bunăstare, ceea ce caracterizează noul trend ENCIRCLE.

Este o tendință minimalistă, unde produsele pot fi ușor combinate, pentru că atât culorile, cât și formele, texturile și materialele sunt inspirate din natură. Culorile dominante sunt verde, maro și galben deschis, la care vin în completare tonuri de bază precum gri deschis, natur, antracit, măsliniu sau roz prăfuit.

Prin linii solide, metal și forme moderne, cu accent pe meșteșugurile tradiționale, ne bucurăm de modele simple combinate cu elemente grafice și combinații de diferite mono-culori.

Modelele de pardoseală, materialele naturale și ceramica artizanală constituie baza pentru a trăi o viață simplă, înconjurați de ceea ce avem nevoie, de ceea ce iubim și prețuim.

Decorațiunile care urmează aceste două noi tendințe sunt realizate din materiale mai sustenabile, precum ceramică, iarbă de mare, papură, dolomit.

Exemple tendința EASE:

Pătură matlasată SOMMEREIK cu două fețe, pernă GULAKS bleu, față de pernă ERTEVIKKE

Vază CARO

ENCIRCE

ENCIRCLE

Categories

JYSK este un lanț internațional de magazine de mobilă, de origine scandinavă, care facilitează mobilarea fiecărei camere din orice casă și grădină.

Cu peste 3.300 de magazine fizice și magazine online în 48 de țări, JYSK are întotdeauna o ofertă excelentă și oferă servicii competente, indiferent de modul în care clienții aleg să cumpere.

Fondatorul Lars Larsen a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979. În prezent, JYSK are peste 31.000 de angajați.

JYSK este deținut de familia din spatele Lars Larsen Group, cu o cifră de afaceri totală de 5,9 miliarde EUR în anul financiar 2021/22. JYSK a avut o cifră de afaceri de 5,2 miliarde EUR in anul financiar 2023/23.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 130 de magazine în România.

Raluca Dascălu

Press contact Communications Manager JYSK România Communications and PR +40721509599

Related content

Scandinavian Sleeping and Living

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Compania scandinavă își desfășoară activitatea în peste 48 de țări, are peste 31.000 de angajați și peste 3.300 de magazine.

JYSK are mereu o ofertă excelentă și servicii competente, indiferent de modalitatea în care clienții vor să achiziționeze produsele, dintr-un magazin fizic sau online.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus.

Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 5,9 miliarde EUR în anul financiar 2021-2022.

Cifra de afaceri JYSK la nivel global este de 5,2 miliarde EUR în anul financiar 2022-2023.