Lenjerie de pat BARBO bleumarin

Comunicat de presă -

Noua colecție de lenjerii de pat aduce o atmosferă de calm în dormitor

Materialele moi și rezistente, modelele subtile și culorile ușor de intergrat în designul casei sunt doar câteva dintre atuurile noilor lenjerii de pat din colecția JYSK, disponibilă în magazine începând din luna ianuarie.

Un exemplu este lenjeria de pat GERD din satin de culoare gri deschis, înveselit cu un imprimeu cu flori delicate, care are un design romantic și feminine.

"Lenjeria de pat GERD are un aspect simplu și romantic. Florile mici, drăguțe, dau o stare optimistă și puțin nostalgică. Cred că GERD te îmbie să tragi adând aer în piept și să te relaxezi pe deplin. Indiferent de starea în care ești, de personalitate sau de preferințele în designul interior, cu acest produs îți poți decora camera așa cum îți dorești", spune Kathrine Møller Vinther, Category Buyer Pentru Lenjerii de pat.

Lenjeria de pat GERD

Iubitorii stilului romantic vor aprecia și lenjeria de pat BARBO din satin, realizată din 60% bumbac și 40% vâscoză obținută din bambus.

“În ultimii ani, bambusul a devenit un material extrem de popular pentru lenjerii de pat. Și sunt motive întemeiate pentru acest lucru. Bambusul are un efect răcoritor, este moale și delicat cu pielea. Lenjeria de pat BARBO este realizată din acest material de înaltă calitate, cu o țesătură durabilă", explică Kathrine Møller Vinther.

Noua colecție de lenjerii de pat este disponibilă în magazinele JYSK și pe JYSK.ro începând din luna ianuarie.

Lenjerie de pat BARBO roz

Lenjerie de pat GERD

Related links

Categories

JYSK este un lanț internațional de magazine de mobilă, de origine scandinavă, care facilitează mobilarea fiecărei camere din orice casă și grădină.

Cu peste 3.200 de magazine fizice și magazine online în 48 de țări, JYSK are întotdeauna o ofertă excelentă și oferă servicii competente, indiferent de modul în care clienții aleg să cumpere.

Fondatorul Lars Larsen a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979. În prezent, JYSK are peste 30.000 de angajați.

JYSK este deținut de familia din spatele Lars Larsen Group, cu o cifră de afaceri totală de 5,255 miliarde EUR în anul financiar 2020/21. JYSK a avut o cifră de afaceri de 4,87 miliarde EUR in anul financiar 2021/22.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 125 de magazine în România.

Raluca Dascălu

Press contact Communications Manager JYSK România Communications and PR +40721509599

Related content

Scandinavian Sleeping and Living

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Compania scandinavă își desfășoară activitatea în peste 48 de țări, are peste 31.000 de angajați și peste 3.300 de magazine.

JYSK are mereu o ofertă excelentă și servicii competente, indiferent de modalitatea în care clienții vor să achiziționeze produsele, dintr-un magazin fizic sau online.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus.

Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 130 de magazine în România.

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 5,9 miliarde EUR în anul financiar 2021-2022.

Cifra de afaceri JYSK la nivel global este de 5,2 miliarde EUR în anul financiar 2022-2023.