JYSK stigao u Novu Pazovu i obradovao mališane

Press release -

JYSK stigao u Novu Pazovu i obradovao mališane

Kompanija JYSK uručila vrednu donaciju vrtiću "Bubamara"

Kako bi ulepšao svakodnevni rad i boravak mališana i vaspitača, međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK uručio je vrtiću "Bubamara", PU Poletarac iz Nove Pazove donaciju u vidu opreme za igru kojom su uređene igraonice. Tim povodom, najavljeno je i otvaranje JYSK prodavnice u ovom naselju.

Ivan Vančić, regionalni vođa (District manager) kompanije JYSK posetio je dečiji vrtić i uručio vrednu donaciju.

“Svesni odgovornosti koju imamo, kao kompanija uvek nastojimo da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Dolaskom u Novu Pazovu, pored otvaranja novih radnih mesta, želimo da doprinesemo lokalnoj zajednici i poboljšamo uslove boravka dece i ostalih korisnika u vrtiću i ulepšamo njihove dane“, istakao je Vančić.

Pored brige i podrške lokalnoj zajednici, kompanija JYSK je najavila da u Novoj Pazovi otvara i novu prodavnicu.

Kupci u Novoj Pazovi imaće priliku da iskuse nov i inspirativniji način kupovine u radnji uređenoj prema skandinavskom konceptu 3.0. Prodavnica će svoja vrata otvoriti 23. marta na adresi Vojački put 1a u 10 časova i to ujedno predstavlja 44. radnju ove kompanije u Srbiji, koja će poslovati na gotovo 1.000 kvadratnih metara i zaposliti pet novih radnika.

Povodom otvaranja radnje u Novoj Pazovi, JYSK je pripremio značajne popuste koji će iznositi čak do 70 odsto, a tokom prva dva dana, posebni pokloni iznenađenja u vidu jastuka i jorgana čekaju prvih 100 kupaca. Više informacija o ponudama i akcijama nove prodavnice možete pronaći na JYSK otvaranje Nova Pazova.

JYSK je međunarodni skandinavski maloprodajni lanac za opremanje interijera i eksterijera.

Sa više od 3200 prodavnica i online prodavnica u 48 zemalja širom sveta JYSK uvek ima odličnu ponudu za svakoga i nudi stručnu uslugu, bez obzira na način kupovine.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 30.000 zaposlenih.

JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,869 milijardi evra u finansijskoj godini 2021/22 dok je JYSK u finansijskoj godini 2021./22. ostvario promet od 4.87 milijardi evra.

Zvjezdana Novak

Press contact Communications Manager +385099073608570

O kompaniji JYSK

Sa više od 3300 prodavnica i online prodavnica u 48 zemalja širom sveta JYSK uvek ima odličnu ponudu za svakoga i nudi stručnu uslugu, bez obzira na način kupovine.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 31.000 zaposlenih.

JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,9 milijardi evra u finansijskoj godini 2021/22 dok je JYSK u finansijskoj godini 2022./23. ostvario promet od 5,2 milijardi evra.